Gedekte tafel nieuws Showup

Dinsdag 30 januari 2024

Het is bijna zover, op 4 en 5 februari is het weer tijd voor Showup, in de bekende glazen hal in Vijfhuizen. Meer dan 300 deelnemers, zowel bekende labels als nieuwe namen, staan klaar om interieurprofessionals te ontmoeten!
Gedekte tafel nieuws Showup
Gedekte tafel nieuws Showup Gedekte tafel nieuws Showup

Nieuwe merken, nieuwe kleuren, nieuwe trends en nieuwe collecties. Op Showup zijn nieuwe items te zien die (nog) niet overal te koop zijn. Daarnaast kunnen bezoekers ook weer inspiratie opdoen bij een lezing in het Listenup theater.

 

De Trendzone wordt opnieuw ingericht door Jan Agelink. Deze keer is de titel: Design Depot, an archive of objects. In de trendzone worden de nieuwste producten van deelnemers gecombineerd met werk van jong design talent en designklassiekers.

 

Een fijn diner begint met een mooi gedekte tafel. Het servies van het Britse merk Denby (foto 1) is sterk genoeg voor dagelijks gebruik, máár volgens de organisatie van Showup ook mooi genoeg voor de bijzondere en feestelijke momenten. Het merk wordt verdeeld door Clip Quality Brands.

 

Broste is één van de populairste serviesmerken van de laatste jaren (foto 2). Het Scandinavische merk brengt de bekende nordic uitstraling naar voren in hun servies. Sinds 1 februari 2009 is Rustik Lys de officiële Nederlandse distributeur/agent van het Deense interieurmerk Broste Copenhagen.

 

The Table Amsterdam is gestart door Carla Peters en Stephan Zeijlemaker in 2019 (foto 3). Sinds medio 2023 valt The Table Amsterdam onder Clip Quality Brands. Voor de eettafel ontwerpt het bedrijf een compleet aanbod: van bord tot kom, van tafelkleed tot vaas en kandelaar. Hiervoor werkt het bedrijf met ambachtsmensen van over de hele wereld. Bijna alles in de collectie is handgemaakt. Het servies wordt gemaakt in Thailand, de tafelkleden in India en de placemats in Bangladesh.Links

www.clipbv.com
www.thetable.store
www.rustiklys.nl
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, beurs, fair, event, accessoires, decoratie, woondecoratie, tableware, servies, tafelstyling, #ablestyling, tafeldecoratie, tafeldekken, meubels, kast, tafel, stoel, fauteuil, #growup, #listenup, #gearup, #showup, #startup, #showupevent

Gerelateerd nieuws
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
Overname Erfal gaat niet door
Op 11 april 2024 heeft Hunter Douglas GmbH, Düsseldorf, zijn aanmelding voor de overname van Erfal GmbH & Co. KG afgeblazen wegens mededingingsbezwaren van het Bundeskartellamt.
lees verder
Hekwerk op maat
[Sponsored artikel] - Het creëren van een maatwerk hekwerk kan een waardevolle toevoeging zijn aan elk eigendom voor het definiëren van grenzen, toevoegen van esthetische waarde of verbeteren van beveiliging.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden