Foto's op leer in ETC

Woensdag 28 april 2021

Wie het ETC Design Center Europe binnenkomt ziet hem meteen. Een foto van Padam Singh, afgedrukt op leer. Fotografe Leoniek Boers exposeert tot het eind van het jaar in Culemborg.
Foto's op leer in ETC
Foto's op leer in ETC

Leoniek Boers is met haar onderneming Leoniek actief als interieuradviseuse en styliste, maar ook als fotografe. Boers ziet zichzelf niet als iemand die foto’s maakt, maar meer als iemand die houdt van mensen en het contact van mensen graag vast legt.

 

De foto’s worden vervolgens afgedrukt op leer. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en geeft verdieping en levendigheid van de foto's, die in diverse formaten beschikbaar zijn. Bij interesse in één van de foto’s dan kan er contact opgenomen worden met Leoniek, zij maakt graag een vrijblijvende offerte hiervoor.

 

Daarnaast worden de foto's van Boers vanaf april tot het einde van dit jaar geëxposeerd in het ETC Design Center Europe in Culemborg.Links

www.leoniek.eu
www.etcdesigncenter.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, decoratie, accessoire, kunst, fotografie, schilderij, #leoniek, #leoniekboers, #etcexpo, #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder
16,5 miljoen voor groei Orderchamp
Het digitale inkoopplatform Orderchamp heeft twee jaar na oprichting € 16,5 miljoen groeikapitaal opgehaald voor verdere expansie in Europa. Een nieuwe stap voor het sterk groeiende platform.
lees verder
Spoga Gafa verschoven naar 2022
Dit jaar wordt Spoga+gafa definitief opgeschort naar 2022 vanwege de aanhoudende onzekere situatie van Covid-19 en de daaruit voortvloeiende beperkingen.
lees verder
Orderchamp groeit en beloont
Orderchamp heeft weer verschillende nieuwe merken. Het digitale inkoopplatform biedt producten van meer dan 1.500 Europese merken. Ruim 30.000 retailers kopen al via Orderchamp en kunnen nu gebruik maken van het nieuwe Retailer Loyaliteitsprogramma.
lees verder
 
Nieuw decoratieconcept Ikea
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden