ETC Design Hub na vakantie

Maandag 05 juli 2021

De zomer staat voor de deur. Dit betekent vakantie, ook voor ETC Design Center Europe. Na de Trade Days van 5 en 12 juli is het showroom centrum tot eind augustus gesloten.
ETC Design Hub na vakantie

In de zomer zit het ETC Design Center Europe niet stil, het is een tijd waarin vaak verbouwingen en verhuizingen plaatsvinden. Na de vakantie is de interieurprofessional op 30 augustus weer welkom op de eerste Trade Day. Voor die tijd is het centrum dus nog twee maandagen geopend.

 

Ontdek bijvoorbeeld het stand van De Hei Design. Dit bedrijf is met zijn innovatieve ophangsysteem sinds dit voorjaar in Culemborg te vinden. De Hei ontwikkelde een ontwerp waarmee een kolom met een stevig ophangsysteem voorzien kan worden van plankjes op verschillende hoogtes. Het ophangsysteem bestaat uit twee in elkaar passende aluminium elementen. De producten zijn gemaakt van eiken- en notenhout, in sleuven kunnen eventueel (stroom)kabels worden weggewerkt.

 

Na de zomer heeft het ETC iets nieuws te melden. Het centrum start met de ETC Design Hub. Dit initiatief is bedoeld voor starters en kleine bedrijven, zij krijgen een platform om hun producten te laten zien. Voor acht starthouders is 1,50 x 1,50 meter beschikbaar en in september is de Design Hub voor het eerst in het centrum te zien.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.de-hei.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #deheidesignmeubelen

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden