Nieuwe exportmanager Hamat

Maandag 05 juli 2021

Per 1 juli is Carlo Dunnik aan de slag gegaan als Sales Manager Export bij vloer- en entreezone-specialist Hamat. Voetbalfanaat Carlo is een bekende in de branche.
Nieuwe exportmanager Hamat

Carlo Dunnik werkt inmiddels al 22 jaar bij Hamat op de afdeling Sales Support. Hier heeft hij dus al heel veel ervaring opgedaan in de vloerenbranche. Voor velen is Carlo dus al een bekende stem en gaat hij, nu het reizen weer mogelijk is, de klanten in Noord Europa bezoeken in zijn nieuwe rol als sales manager export voor Hamat.

Carlo is wereldwijd het aanspreekpunt voor nieuwe accounts en bestaande accounts in Noord Europa (Scandinavië en de Baltische Staten). Henry Eenkhoorn blijft verantwoordelijk voor de bestaande export accounts wereldwijd, Robert van Dijk voor de accounts in Duitsland en Jan Doornwaard voor de Benelux. Deze sales managers worden ondersteund door het sales support team op het Hamat-hoofdkantoor in Genemuiden.Links

www.hamat.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, zones, droogloopmat,vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kunstgras, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, personalia, #hamat, #hq

Gerelateerd nieuws
 
Destination Design terug
lees verder
Meubel- en woonretail hekkesluiter
De Nederlandse detailhandel heeft in augustus 1,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 6,0% lager, opnieuw dus stevige inflatie. Non food kromp met 2,5%, maar interieur nog (veel) meer!
lees verder
Overname Novalin door Calcutta
De Calcutta Home Fashion Group, de oudste weverijmolen van België, heeft de Nederlandse wandbekledingsproducent House of Novalin (Veryfanny) overgenomen.
lees verder
 
Duurzaamheid centraal op Domotex
lees verder
De stille en ongecompliceerde vloer
De laatste jaren zijn 'rigid' vloeren steeds meer in opkomst, waarbij de Meisterdesign.rigid een mooi voorbeeld is van een dergelijke innovatieve vloer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden