Nieuwe exportmanager Hamat

Maandag 05 juli 2021

Per 1 juli is Carlo Dunnik aan de slag gegaan als Sales Manager Export bij vloer- en entreezone-specialist Hamat. Voetbalfanaat Carlo is een bekende in de branche.
Nieuwe exportmanager Hamat

Carlo Dunnik werkt inmiddels al 22 jaar bij Hamat op de afdeling Sales Support. Hier heeft hij dus al heel veel ervaring opgedaan in de vloerenbranche. Voor velen is Carlo dus al een bekende stem en gaat hij, nu het reizen weer mogelijk is, de klanten in Noord Europa bezoeken in zijn nieuwe rol als sales manager export voor Hamat.

Carlo is wereldwijd het aanspreekpunt voor nieuwe accounts en bestaande accounts in Noord Europa (Scandinavië en de Baltische Staten). Henry Eenkhoorn blijft verantwoordelijk voor de bestaande export accounts wereldwijd, Robert van Dijk voor de accounts in Duitsland en Jan Doornwaard voor de Benelux. Deze sales managers worden ondersteund door het sales support team op het Hamat-hoofdkantoor in Genemuiden.Links

www.hamat.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, deurmat, zones, droogloopmat,vloer, floor, flooring, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, karpet, kunstgras, kleed, maatwerk, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, visgraat, grossier, groothandel, leverancier, personalia, #hamat, #hq

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden