ETC Design Hub na vakantie

Maandag 05 juli 2021

De zomer staat voor de deur. Dit betekent vakantie, ook voor ETC Design Center Europe. Na de Trade Days van 5 en 12 juli is het showroom centrum tot eind augustus gesloten.
ETC Design Hub na vakantie

In de zomer zit het ETC Design Center Europe niet stil, het is een tijd waarin vaak verbouwingen en verhuizingen plaatsvinden. Na de vakantie is de interieurprofessional op 30 augustus weer welkom op de eerste Trade Day. Voor die tijd is het centrum dus nog twee maandagen geopend.

 

Ontdek bijvoorbeeld het stand van De Hei Design. Dit bedrijf is met zijn innovatieve ophangsysteem sinds dit voorjaar in Culemborg te vinden. De Hei ontwikkelde een ontwerp waarmee een kolom met een stevig ophangsysteem voorzien kan worden van plankjes op verschillende hoogtes. Het ophangsysteem bestaat uit twee in elkaar passende aluminium elementen. De producten zijn gemaakt van eiken- en notenhout, in sleuven kunnen eventueel (stroom)kabels worden weggewerkt.

 

Na de zomer heeft het ETC iets nieuws te melden. Het centrum start met de ETC Design Hub. Dit initiatief is bedoeld voor starters en kleine bedrijven, zij krijgen een platform om hun producten te laten zien. Voor acht starthouders is 1,50 x 1,50 meter beschikbaar en in september is de Design Hub voor het eerst in het centrum te zien.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.de-hei.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #deheidesignmeubelen

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden