ETC Design Hub na vakantie

Maandag 05 juli 2021

De zomer staat voor de deur. Dit betekent vakantie, ook voor ETC Design Center Europe. Na de Trade Days van 5 en 12 juli is het showroom centrum tot eind augustus gesloten.
ETC Design Hub na vakantie

In de zomer zit het ETC Design Center Europe niet stil, het is een tijd waarin vaak verbouwingen en verhuizingen plaatsvinden. Na de vakantie is de interieurprofessional op 30 augustus weer welkom op de eerste Trade Day. Voor die tijd is het centrum dus nog twee maandagen geopend.

 

Ontdek bijvoorbeeld het stand van De Hei Design. Dit bedrijf is met zijn innovatieve ophangsysteem sinds dit voorjaar in Culemborg te vinden. De Hei ontwikkelde een ontwerp waarmee een kolom met een stevig ophangsysteem voorzien kan worden van plankjes op verschillende hoogtes. Het ophangsysteem bestaat uit twee in elkaar passende aluminium elementen. De producten zijn gemaakt van eiken- en notenhout, in sleuven kunnen eventueel (stroom)kabels worden weggewerkt.

 

Na de zomer heeft het ETC iets nieuws te melden. Het centrum start met de ETC Design Hub. Dit initiatief is bedoeld voor starters en kleine bedrijven, zij krijgen een platform om hun producten te laten zien. Voor acht starthouders is 1,50 x 1,50 meter beschikbaar en in september is de Design Hub voor het eerst in het centrum te zien.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.de-hei.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #deheidesignmeubelen

Gerelateerd nieuws
NII trendforecast Li Edelkoort
Binnenkort presenteert Lidewij Edelkoort voor Het Nederlands Interieur Instituut (NII) haar nieuwste trendforecast 'The Great Disruption'
lees verder
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
light + motion van Prado
Met light + motion brengt het designtechnologiemerk prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
11e Lichtwoche in maart
De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden