ETC Design Hub na vakantie

Maandag 05 juli 2021

De zomer staat voor de deur. Dit betekent vakantie, ook voor ETC Design Center Europe. Na de Trade Days van 5 en 12 juli is het showroom centrum tot eind augustus gesloten.
ETC Design Hub na vakantie

In de zomer zit het ETC Design Center Europe niet stil, het is een tijd waarin vaak verbouwingen en verhuizingen plaatsvinden. Na de vakantie is de interieurprofessional op 30 augustus weer welkom op de eerste Trade Day. Voor die tijd is het centrum dus nog twee maandagen geopend.

 

Ontdek bijvoorbeeld het stand van De Hei Design. Dit bedrijf is met zijn innovatieve ophangsysteem sinds dit voorjaar in Culemborg te vinden. De Hei ontwikkelde een ontwerp waarmee een kolom met een stevig ophangsysteem voorzien kan worden van plankjes op verschillende hoogtes. Het ophangsysteem bestaat uit twee in elkaar passende aluminium elementen. De producten zijn gemaakt van eiken- en notenhout, in sleuven kunnen eventueel (stroom)kabels worden weggewerkt.

 

Na de zomer heeft het ETC iets nieuws te melden. Het centrum start met de ETC Design Hub. Dit initiatief is bedoeld voor starters en kleine bedrijven, zij krijgen een platform om hun producten te laten zien. Voor acht starthouders is 1,50 x 1,50 meter beschikbaar en in september is de Design Hub voor het eerst in het centrum te zien.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.de-hei.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #deheidesignmeubelen

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden