Eikelenboom ontvangt Maxima

Donderdag 27 april 2023

April stond voor Eikelenboom in het teken van Euroluce. Op de eigen stand, met merk Hollands Licht, mochten zij koningin Maxima ontvangen. De andere merken die het bedrijf vertegenwoordigt toonde vele noviteiten op de verlichtingsbeurs.
Eikelenboom ontvangt Maxima
Eikelenboom ontvangt Maxima Eikelenboom ontvangt Maxima Eikelenboom ontvangt Maxima Eikelenboom ontvangt Maxima

Hollands Licht presenteerde op de Euroluce bestaande (foto 2) en nieuwe collecties daarnaast werd het bedrijf vereert met een bezoek van Koningin Maxima (foto 1).

 

Het merk Lumina komt onder meer met Limbus Frosted (foto 3) een uitbreiding van de Limbus collectie, ontworpen door Emanuele Ricci. Luceplan introduceert een nieuwe versie van Illan lamp, ontworpen door Zsuzsanna Horvath (foto 4). Het bijzondere armatuur van multiplex is nu beschikbaar als wandmodel.

 

Met de Dots-collectie van Vibia, ontworpen door Martin Azua, is het mogelijk een sterrenstelsel te creëren op de muur met deze compacte gloeiende cirkelvormige lichtpunten. Met de toevoeging van de Outdoor editie (foto 5) heeft het merk er subtiele grondspots bij gekregen.Links

www.eikelenboom.nl
www.luceplan.com
www.luceplan.com
www.lumina.it
www.hollandslicht.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, hospitality, kantoor, werkplek, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, verlichting, licht, lamp, led, armatuur, design, #euroluce, #eikelenboom, #luceplan, #lumina, #hollandslicht

Gerelateerd nieuws
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder
Light + Building 2024 op naar succes
Van 3 tot 8 maart 2024 vindt Light + Building opnieuw plaats in Frankfurt. Volgens organisator Messe Frankfurt staan alle seinen op groen.
lees verder
 
Luxe plexiglas verlichting
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden