Dineren voor de Nachtwacht

Donderdag 03 juni 2021

Nog even, en dan mogen de musea eindelijk weer open. Zo ook het Rijksmuseum. Dit museum heeft nieuwe stoelen aangeschaft. Zij zijn afkomstig van meubelfabrikant Spoinq.
Dineren voor de Nachtwacht

Logischerwijs is Spoinq zeer trots op het feit dat het Rijksmuseum hun stoelen zal gebruiken voor de officiële diners in het Rijksmuseum, met de Nachtwacht als achtergrond.

 

Na een strenge voor-selectie kwam stoel Square (ontwerp Ruud-Jan Kokke) in stof Hallingdal van Kvadrat als winnaar uit de bus. Oogenlust mocht dit project aankleden.  Links

www.oogenlust.com
www.spoinq.nl
www.foucault.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, meubel, stoel, stoelen, design, #broersdesign #spoinq, #rijksmuseum #interieurontwerp #projecten #architectuur #interieurarchitect, #Oogenlust

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden