Digitale beurs Orderchamp

Woensdag 29 juli 2020

Vanaf zondag 2 augustus is het zo ver, dan start de eerste editie van de Orderchamp Digital Fair 2020: Home Essentials. Deelname is gratis!
Digitale beurs Orderchamp
Digitale beurs Orderchamp Digitale beurs Orderchamp Digitale beurs Orderchamp Digitale beurs Orderchamp

Deze eerste editie van de Orderchamp Digital Fair 2020: Home Essentials wordt gehouden van 2-5 augustus. Deelname aan het evenement is gratis. Op deze eerste online vakbeurs presenteren vijftien merken hun nieuwe collecties via online webinars. Tijdens deze live webinars is het mogelijk vragen te stellen. Een aantal bekende Home & Living- en Kitchen-merken zoals Yoshiko Home (Team Big), Zenza Home, OnsHus en Return to Sender staan op het programma. Voor een volledig overzicht van het programma, bekijk hier de evenementpagina.

Daphne, Sales Manager van Return to Sender, is enthousiast om een collectiepresentatie te mogen geven. Ze gelooft in de online aanwezigheid van merken en waardeert het dat Orderchamp hierin meedenkt. Ook Liz & Jack, Abodee, Urban Cotton (Engels), Kywie, Dutch Delight, Wooden Amsterdam, Kop Op, Kotai Kitchen (Engels), Garden State Candles (Engels) en Hanforum (Engels) tonen hun nieuwe collecties tijdens een live webinar.

Daarnaast zullen retail expert Carin Frijters (CF retail) en interieur stylist Souraya Hassan (Binti Home) hun kennis delen en geven partners omnichannel expert Lightspeed en de fysieke inkoopbeurs Showup - op 27-28 september in 's-Hertogenbosch - een sessie.


Carin Frijters geeft lezingen, trainingen en mastercourses over retail- en consumententrends en de praktische vertaling ervan naar de winkelvloer. Carin is daarnaast initiator van platform RetailTheater en voorzitter van Bns Crisp, de beroepsvereniging Nederlandse stylisten. Souraya Hassan, eigenares van het interieur platform Binti Home, deelt haar kennis, expertise én inspiratie op het gebied van interieur, inrichten en (brand) styling. En hoe run je als retailer een succesvolle omnichannel business. Showup werkt samen met social media 'guru' Kirsten Jassies, die haar visie geeft op het gebruik van social media voor je (web)winkel.

Voorafgaand, tijdens en na de online sessies, kunnen retailers meer dan 100 nieuwe collecties bekijken op de online groothandel Orderchamp. Alle producten zijn leverbaar uit voorraad van de merken en kunnen online worden ingekocht via de 'storefronts' van de merken. De hele week zullen speciale collecties extra aandacht krijgen om ervoor te zorgen dat retailers optimaal kunnen inkopen tijdens het aankomende inkoopseizoen.

Naast Home Essentials zijn er twee andere online Orderchamp-digital fair edities gepland: Beauty & Jewelry (30 augustus - 2 september) en Kids & Gifts (4-7 oktober).
Links

www.abodee.nl
www.bintihomeblog.com
www.bnscrisp.nl
www.cfretailadvies.nl
www.orderchamp.com
www.showup.nl
www.urbancotton.nl
www.yoshikohome.com
www.zenza.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, online, platform, inkoop, #abodee, #bintihomeblog, #bnscrisp, #cfretailadvies, #orderchamp, #showup, #urbancotton, #yoshikohome, #zenza

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Axolight in beweging
Verlichtingsbedrijf Axolight brengt een lineaire en modulaire lamp op de markt die volgens de firma voldoet aan de creatieve behoeften van architecten en ontwerpers door esthetiek, technologie en functionaliteit te combineren.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
 
Studie in roestvrij staal
lees verder
Origami van hout
San is het nieuwste ontwerp van Roderick Vos voor meubelleverancier Linteloo. Zijn inspiratie haalde Vos uit de praktijk van het meubelmaken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden