Bece lanceert shop in shops

Maandag 22 juni 2020

De afgelopen weken heeft B&C Raamdecoratie nieuwe shop in shops voor het label Bécé gelanceerd en het resultaat mag er volgens het bedrijf zijn.
Bece lanceert shop in shops
Bece lanceert shop in shops Bece lanceert shop in shops

Voor Bécé heeft B&C Raamdecoratie twee shop in shop modules ontwikkeld, de Bold (foto 1 en 2) en de Premium (foto 3). Met de shop in shop Bold wordt de juiste raamdecoratie kiezen volgens Bécé een fluitje van een cent. De dealer kan met deze shop het aankoopproces van A tot Z begeleiden.

 

De shop bevat 26 demomodelen, smart home raamdecoratie, lades voor accessoires, kleurstalen en meer. Deze shop is ook interactief: op de twee beeldschermen wordt de lichtinval van producten gesimuleerd en kan direct een offerte worden gemaakt.

 

De shop in shop Premium is het zusje van de Bold en is een stijlvolle en compacte shop waarin 13 producten worden uitgelicht. Door het functionele design heeft de dealer slechts 3 m² in de winkel nodig. De demomodellen bevatten de belangrijkste producten, modellen en kleuren. De shop is volgens Bécé gemaakt van hoogwaardige materialen en bevat aantrekkelijke visuals.Links

www.b-cinternational.com
www.bece.be
www.bece.nl

Tags

Nieuw, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, project, raamdecoratie, rolgordijn, jaloezie, plisségordijn, dupligordijn, vouwgordijn, vlinderjaloezie, paneelgordijn, shopinshop, #bece

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Cirkelstickers voor op de wand
Eijffinger heeft een nieuw product: Wallpower Circles. Dit zijn ronde stickers voor een snelle make-over van een saaie muur.
lees verder
 
Goud ordinair?
lees verder
Weer topgroei detailhandel
De Nederlandse detailhandel heeft het met een plus van 9,8% in juni weer uitstekend gedaan, zelfs nog beter dan in mei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden