Verdriet bij Rauch

Maandag 22 juni 2020

Vorige week was er totaal onverwacht een sterfgeval in de top bij de Duitse slaapkamermeubelfabrikant Rauch uit Freudenberg.
Verdriet bij Rauch

Wendelin Rauch (foto; Rauch Möbelwerke), aandeelhouder en partner van Rauch Möbelwerke, is vorige week op 14 juni op 63-jarige leeftijd onverwacht gestorven. Rauch behoorde tot de vierde generatie van het bedrijf, dat in 1897 werd opgericht door zijn overgrootvader.

Wendelin Rauch begeleidde met volle overtuiging de uitbreiding van de spaanplaatfabriek, de grootste afzonderlijke investering in de bedrijfsgeschiedenis van Rauch. De afgelopen twee jaar was hij tevens betrokken bij de ontwikkeling van de digitalisering en een grotere klantgerichtheid van het bedrijf. Daarnaast was hij een betrouwbaar aanspreekpunt voor medewerkers en zaken.

'De Rauch Group is Wendelin Rauch veel dank verschuldigd,', stelt managing partner Michael Stiehl, tevens achterneef van Wendelin Rauch.Links

www.rauchmoebel.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, bedden, ledikanten, kasten, slaap, slaapkamer, personalia, reorganisatie, herstructurering, ontslag, #rauchmoebel

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
Fakkel van Ego Paris
Tuinmeubelfabrikant Ego Paris uit Belleville sur Sa˘ne heeft als aanvulling op haar fraaie serie tuimeubelen nu ook een bijzondere outdoor-lamp ge´ntroduceerd: de Torch.
lees verder
Gezelligheid bij Cosy Villa
Cosy Villa is een Nederlandse meubelmerk van LS Developments uit Beneden Leeuwen dat nieuw landelijk wonen en gezelligheid wil uitstralen.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden