Emma over miljoen

Maandag 22 juni 2020

Emma, de online gestarte matrassenverkoper van Bettzeit, stelt begin juni al haar miljoenste matras te hebben verkocht.
Emma over miljoen

De miljoenste Emma-matras werd volgens Dennis Schmoltzi en Manuel Müller (foto; Emma Sleep GmbH / Moritz Reich), oprichters en directeuren van Emma - The Sleep Company, vrijdag 12 juni verkocht. Oorspronkelijk was de doelstelling om deze mijlpaal pas in de loop van het jaar te bereiken.

Emma, inmiddels niet alleen online meer, is actief in Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland en Duitsland. Ook het vakhandelsmerk Dunlopillo, in 2017 overgenomen door Bettzeit, is succesvol door het Smart Select-concept in fysieke winkels, hoewel daar begin maart door corona wel even de klad in kwam. Maar na heropening van de winkels is de omzet weer groeiende.

De lockdown door corona heeft geleid tot hogere online verkopen, vooral voor Emma. Vanwege het succes van Emma en Dunlopillo, heeft Bettzeit de verkoopprognose voor het lopende jaar met 20% tot € 240 miljoen verhoogd, zo meldt Moebelmarkt. Emma boekte in 2019 ook al een enorme omzetplus.Links

www.dunlopillo.fr
www.emma-matras.nl
www.emma-matratze.de
www.emma-sleep.com

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, interieur, inrichting, bed, meubel, slaap, slapen, matras, ledikant, nachtrust, online, woonbranche, e-commerce, e-business, Ecommerce, internet, shop, webshop, #bettzeit, #thesleepcompany, #emmasleep, #emmamatras, #emmamatratze, #dunlopillo

Gerelateerd nieuws
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder
 
Beds & Bedding terug in Almere
lees verder
 
Interieuromzet corona-Q2 prima
lees verder
Recor deels gered
De kleinzonen van oprichter Corthouts nemen een deel van de meubelfabrikant Recor in Hasselt over en verhuizen het bedrijf naar Genk.
lees verder
Polipol koopt Oschmann
Met de overname van alle verkoop- en marketingrechten van Oschmann Comfort Betten is Polipol ook in bedden gestapt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden