400 Aanmeldingen Orgatec

Donderdag 21 april 2022

Bijna 400 bedrijven van over de hele wereld hebben zich tot nu toe aangemeld voor Orgatec 2022. Uit de grote belangstelling van bedrijven blijkt volgens de Koelnmesse hoe sterk de wens is om van 25Ė29 oktober persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan en creatieve oplossingen te zien en uit te proberen.
400 Aanmeldingen Orgatec

Eén ding valt niet te ontkennen: onze werkomgeving is grondig veranderd – radicaler en in een veel sneller tempo dan iemand had voorspeld. Hybride vergaderen, thuiswerken, multilokaal en virtueel werken in agile teams zijn het ‘nieuwe normaal’ geworden. De nieuwe wereld van werken is diverser dan ooit – en heeft volgens Koelnmesse nieuwe perspectieven nodig. De komende Orgatec zal dan ook in het bijzonder in het teken staan ​​van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hybride en flexibel werken. Daarbij horen ook de bijbehorende slimme technologieën voor communicatie en organisatie in moderne werkomgevingen.

 

Ook duurzaamheid zal bij de presentaties en discussies in de beurshallen in oktober een belangrijk onderwerp zijn. Alternatieve en duurzame materialen en thema's als veerkracht en circulaire economie staan ​​centraal op de beurs. De speciale tentoonstellingsruimte Materials4Future zal mogelijke oplossingen presenteren om de ecologische voetafdruk van kantoorinrichtingsproducten te verminderen. In samenwerking met toonaangevende bedrijven uit de telecommunicatie- en technologiesector zal het onderwerp slimme hybride kantoortechnologie ook worden belicht met de showcase Inspired Office.

 

Exposanten die zich al hebben aangemeld voor Orgatec zijn: Andreu World, Assmann, Brunner, Calligaris, Carpet Concept, Interface, Interstuhl, Kinnarps, Lapalma, Lintex, Muuto, Palmberg, Sedus, Thonet (zie foto, in 2018 op Orgatec) en Waldmann. De complete lijst, die regelmatig bijgewerkt wordt, is op de website te vinden.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, #orgatec2022, #AndreuWorld, #Assmann, #Brunner, #Calligaris, #CarpetConcept, #Interface, #Interstuhl, #Kinnarps, #Lapalma, #Lintex, #Muuto, #Palmberg, #Sedus, #Thonet en #Waldmann

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden