400 Aanmeldingen Orgatec

Donderdag 21 april 2022

Bijna 400 bedrijven van over de hele wereld hebben zich tot nu toe aangemeld voor Orgatec 2022. Uit de grote belangstelling van bedrijven blijkt volgens de Koelnmesse hoe sterk de wens is om van 25–29 oktober persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan en creatieve oplossingen te zien en uit te proberen.
400 Aanmeldingen Orgatec

Eén ding valt niet te ontkennen: onze werkomgeving is grondig veranderd – radicaler en in een veel sneller tempo dan iemand had voorspeld. Hybride vergaderen, thuiswerken, multilokaal en virtueel werken in agile teams zijn het ‘nieuwe normaal’ geworden. De nieuwe wereld van werken is diverser dan ooit – en heeft volgens Koelnmesse nieuwe perspectieven nodig. De komende Orgatec zal dan ook in het bijzonder in het teken staan ​​van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hybride en flexibel werken. Daarbij horen ook de bijbehorende slimme technologieën voor communicatie en organisatie in moderne werkomgevingen.

 

Ook duurzaamheid zal bij de presentaties en discussies in de beurshallen in oktober een belangrijk onderwerp zijn. Alternatieve en duurzame materialen en thema's als veerkracht en circulaire economie staan ​​centraal op de beurs. De speciale tentoonstellingsruimte Materials4Future zal mogelijke oplossingen presenteren om de ecologische voetafdruk van kantoorinrichtingsproducten te verminderen. In samenwerking met toonaangevende bedrijven uit de telecommunicatie- en technologiesector zal het onderwerp slimme hybride kantoortechnologie ook worden belicht met de showcase Inspired Office.

 

Exposanten die zich al hebben aangemeld voor Orgatec zijn: Andreu World, Assmann, Brunner, Calligaris, Carpet Concept, Interface, Interstuhl, Kinnarps, Lapalma, Lintex, Muuto, Palmberg, Sedus, Thonet (zie foto, in 2018 op Orgatec) en Waldmann. De complete lijst, die regelmatig bijgewerkt wordt, is op de website te vinden.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, #orgatec2022, #AndreuWorld, #Assmann, #Brunner, #Calligaris, #CarpetConcept, #Interface, #Interstuhl, #Kinnarps, #Lapalma, #Lintex, #Muuto, #Palmberg, #Sedus, #Thonet en #Waldmann

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder
HMC op Masterly
Negen net afgestudeerde ontwerpers van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) uit Amsterdam en Rotterdam presenteren hun werk op de Salone del Mobile in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden