Zomernetwerkborrel Interieur Club

Donderdag 21 april 2022

De netwerkborrel voor interieurprofessionals van De Interieur Club begin april was een groot succes. Nu is de locatie bekend gemaakt voor de netwerkborrel in juni.
Zomernetwerkborrel Interieur Club
Zomernetwerkborrel Interieur Club Zomernetwerkborrel Interieur Club

Na de succesvolle netwerkborrel voor interieurprofessionals begin april bij Occo Digital in Amsterdam (foto's), gaat de zomernetwerkborrel van De Interieur Club op vrijdag 17 juni plaatsvinden in de showroom van Cosentino City op de Van Baerlestraat 39-43 in Amsterdam.

 

Naast het museumplein heeft Cosentino een dynamische, sociale ruimte exclusief gecreëerd voor architecten en ontwerpers. 'Op deze plek moet je een keer geweest zijn als interieurprofessional,' aldus interieurontwerper en presentator van De Interieur Club Podcast Mark Timo: 'Het is een exclusieve ontmoetingsplaats voor professionals die ideeën willen delen, markttrends voor willen blijven en willen deelnemen aan innovatieve ervaringen en activiteiten.'

 

De Interieur Club host een aantal keer per jaar een netwerkborrel voor interieurprofessionals in brede zin des woords. Ook (startende) interieurontwerpers, stylisten, architecten, interieurstudenten of mensen die mogelijk willen gaan werken in de interieurbranche zijn welkom. Dat geldt eveneens voor vertegenwoordigers van een merk, leverancier, fabrikant of eigenaren van een interieur(web)winkel.

Kortom iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld kan elkaar tijdens de netwerkborrel ontmoeten, samenwerkingen vinden, inspiratie op doen of nieuwe merken ontdekken!

 

De Interieur Club netwerkborrel

Locatie: Cosentino City Amsterdam

Datum: vrijdag 17 juni 2020

Tijd: 18:00 – 21:00 uur

 

Kaartjes zijn de koop via deze link. De early bird kaarten zijn inmiddels helemaal uitverkocht dus koop op tijd je kaartje!Links

www.cosentino.com
www.deinterieurclub.com
www.occo.digital

Tags

nieuws, interieur, interieurprofessional, netwerk, samenwerken, uitwisseling, interieuradvies, meubelen, stoffering, vloeren, interieurwereld, ontmoeting, #deinterieurclub, #cosentino, #netwerkborrel, #zomernetwerkborrel

Gerelateerd nieuws
Samenwerking Interieur Club en Glue
Tijdens Glue in september gaat De Interieur Club zijn netwerkborrel voor interieur- & designprofessionalsorganiseren op vrijdag 16 september!
lees verder
 
Prospectt kiest voor DWI
lees verder
Ceo Intergamma gaat met pensioen
Na bijna 17 jaar leiding te hebben gegeven aan Intergamma, het grootste doe-het-zelfbedrijf van de Benelux, treedt ceo Harm-Jan Stoter per 1 september 2022 af.
lees verder
 
Aanvulling Identity PVC-collectie
lees verder
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Na de succesvolle 22ste editie in januari 2020 – met bijna 13.000 bezoekers die het evenement gemiddeld met een 7,7 waardeerden – staat op 8, 9 en 10 juni 2022 de 23ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht gepland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden