30-jarig jubileum Woonindustrie

Dinsdag 29 november 2022

Het jaar zit er weer bijna op. Daarom kijkt De Woonindustrie (DWI) vooruit naar 2023. Er staan vier vakevenementen op de agenda, te beginnen met de DWI Vakdagen op 5-8 februari. Dan viert DWI ook zijn 30-jarig bestaan!
30-jarig jubileum Woonindustrie

DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein is elke maandag geopend, tussen kerst- en oud & nieuw is het centrum echter gesloten. De gegevens van de exposanten staan op de website van DWI, dus contact met hen opnemen voor een afspraak kan wel altijd.

 

De DWI Vakdagen in het voorjaar vinden plaats van zondag 5 tot en met woensdag 8 februari 2023. DWI bestaat dan  dertig jaar, het wordt dus een feestelijke editie! Het evenement, dat in tegenstelling tot de afgelopen twee jaar vijf dagen verspreid over twee weken werd gehouden, gaat dus weer terug naar de traditionele vier dagen op rij. De DWI Vakdagen staan in het voorjaar in het teken van ‘nieuw en toekomst’. Nieuwe collecties, trends, kleuren, ontwikkelingen en techniek zijn dan in het centrum te vinden.

 

Vooraf aanmelden is niet nodig, het tonen van je persoonlijke QR toegangscode van DWI bij binnenkomst (niet te verwarren met de andere QR code die we niet meer nodig hebben!) geldt als entreebewijs. Wie de code nog niet heeft kan hem aanvragen via deze link.

 

Evenementenkalender 2023:

- DWI Vakdagen voorjaar (+ WOONevent* op 5 februari)

5-8 februari

- Interieurprofessionaldag

6 maart

- MDXL Project & Interieur

3 april

- DWI Vakdagen najaar (+ WOONevent* op 10 september)

10-13 september

 

* Op het WOONevent zijn ook consumenten welkom. Het is dan mogelijk om klanten mee te nemen met een toegangscode, verkijgbaar via deze link. Consumenten kunnen uitsluitend inspiratie opdoen en advies krijgen in De Woonindustrie.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden