Kantooroplossingen op Ambiente

Dinsdag 29 november 2022

Ambiente Working biedt in 2023 toekomstgerichte oplossingen en innovatieve impulsen voor kantoor, co-working spaces en home office.
Kantooroplossingen op Ambiente
Kantooroplossingen op Ambiente Kantooroplossingen op Ambiente

Van 3 tot en met 7 februari 2023 biedt de nieuwe Ambiente Working Area tijdens de beurs Ambiente 2023 in de Messe Frankfurt toonaangevende productinnovaties voor alle aspecten van klassieke kantoorbenodigdheden, het nieuwe werk en het thuiskantoor. Gevarieerde ondersteunende programma's, een toonaangevende speciale presentatie en vaklezingen bieden inzichten in de branche. Bezoekers profiteren van waardevolle synergieën, nieuwe zakelijke contacten en ideeën voor het werk van morgen.

 

Ambiente Working breidt de bestaande Living, Giving en Dining-secties van de internationale beurs voor consumptiegoederen uit, die zo alle levenswerelden bestrijkt. Home en Office versmelten tot hybride werkplekken en bieden kansen door de veranderde kijk op producten voor de markt. Ambiente Working biedt klassieke kantoorartikelen, kantoorinrichting en -apparatuur maar ook concepten voor moderne werkwereldenen creëert zo een aantrekkelijk aanbod voor zowel bestaande als nieuwe doelgroepen.

 

Een deel van de sectie Werken bestaat uit de Future of Work-ruimte in hal 3.1, waar de moderne werkplek wordt gecombineerd met de producten uit de sectie Ambiente Living. Samen vormen ze een inspiratiebron in de cross-over van thuis-, kantoor-, werk- en leefwereld.

Meubels, verlichting, woontextiel en accessoires op het gebied van wonen staan dichtbij het assortiment voor kantoorinrichting en voor de werkplek thuis of voor mobiel werken. Voor kantoorinrichters en planners, (interieur)architecten, facility managers en kantoorinkopers levert dit in hal 3.1 nieuwe ideeën en mogelijkheden op voor het leggen van internationale zakelijke contacten en voor de werkplek van morgen.

 

Tijdens Ambiente 2023 vindt voor het eerst het nieuwe lezingenprogramma van de Future of Work Academy plaats. Het programma van de Future of Work Academy heeft elke dag een andere focus.

- Op vrijdag 3 februari 2023 vindt het Office Trend Forum plaats onder het motto 'Nieuwe locaties, waar en hoe gaan we in de toekomst werken'.

 -Op zaterdag en zondag (4/5 februari 2023) staan ​​de Architectendagen met samenwerkingspartner World Architects op de agenda. Het tweedaagse lezingenprogramma met gerenommeerde architecten, planners en onderzoekers biedt een beeld van verschillende perspectieven op de onderwerpen kantoor, thuiskantoor en samenwerking, evenals op de raakvlakken met werk-privébalans. Op beide dagen vinden ook rondleidingen door de Innovation Area en geselecteerde exposanten plaats.

 - Op maandag 6 februari 2023 staat B2B-handel en inkoop centraal. Welke informatie heeft u nodig voor uw inkoop rondom de moderne werkplek? Wat zijn de succesparameters? Wat kan AI bereiken in de B2B-handel en in hoeverre is documentbeheer een duurzaamheidsfactor voor bedrijven?

- Tenslotte komen op dinsdag 7 februari 2023 twee meta-thema's tegelijk aan bod: nieuw werk en duurzaamheid.

 

Hal 4.2 van Ambiente Werken in 2023 is het nieuwe thuis van kantoorproducten voor kantoorbenodigdheden, apparatuur en techniek. Het kantoorsegment wordt aangevuld door de Giving area Urban Gifts & Stationery, waar bezoekers schrijfwaren en schrijfgerei vinden.

 

Ambiente wordt gehouden tegelijk met de internationale beurzen voor consumentengoederen Christmasworld en Creativeworld.Links

www.ambiente.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.com

Tags

thuis, interieur, beurs, working, thuiswerken, homeoffice, papier, schrijfwaren, internationaal, trends, seminar, congres, rondleidingen, duitsland, exposanten, buro, stoel, opbergkasten, #ambiente, #ambiente-working, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden