30-jarig jubileum Woonindustrie

Dinsdag 29 november 2022

Het jaar zit er weer bijna op. Daarom kijkt De Woonindustrie (DWI) vooruit naar 2023. Er staan vier vakevenementen op de agenda, te beginnen met de DWI Vakdagen op 5-8 februari. Dan viert DWI ook zijn 30-jarig bestaan!
30-jarig jubileum Woonindustrie

DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein is elke maandag geopend, tussen kerst- en oud & nieuw is het centrum echter gesloten. De gegevens van de exposanten staan op de website van DWI, dus contact met hen opnemen voor een afspraak kan wel altijd.

 

De DWI Vakdagen in het voorjaar vinden plaats van zondag 5 tot en met woensdag 8 februari 2023. DWI bestaat dan  dertig jaar, het wordt dus een feestelijke editie! Het evenement, dat in tegenstelling tot de afgelopen twee jaar vijf dagen verspreid over twee weken werd gehouden, gaat dus weer terug naar de traditionele vier dagen op rij. De DWI Vakdagen staan in het voorjaar in het teken van ‘nieuw en toekomst’. Nieuwe collecties, trends, kleuren, ontwikkelingen en techniek zijn dan in het centrum te vinden.

 

Vooraf aanmelden is niet nodig, het tonen van je persoonlijke QR toegangscode van DWI bij binnenkomst (niet te verwarren met de andere QR code die we niet meer nodig hebben!) geldt als entreebewijs. Wie de code nog niet heeft kan hem aanvragen via deze link.

 

Evenementenkalender 2023:

- DWI Vakdagen voorjaar (+ WOONevent* op 5 februari)

5-8 februari

- Interieurprofessionaldag

6 maart

- MDXL Project & Interieur

3 april

- DWI Vakdagen najaar (+ WOONevent* op 10 september)

10-13 september

 

* Op het WOONevent zijn ook consumenten welkom. Het is dan mogelijk om klanten mee te nemen met een toegangscode, verkijgbaar via deze link. Consumenten kunnen uitsluitend inspiratie opdoen en advies krijgen in De Woonindustrie.Links

www.dewoonindustrie.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, marketday, vakdagen, najaarsvakdagen, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #dwivakdagen

Gerelateerd nieuws
Spectrum onder beheer van RSGA Design
Rsga Design, het bedrijf achter Spectrum en de bekende interieurmerken Gelderland, Rietveld Originals en verlichtingsmerk Atelier Artiforte, heeft afgelopen maand 100% van de aandelen in voornoemde merken verworven.
lees verder
Voorjaarsvakdagen DWI 2023
Op 5, 6, 7 en 8 februari vinden de Voorjaarsvakdagen plaats. Zij markeren het 30-jarige jubileum van De Woonindustrie. Dit wordt gevierd met een trendlezing en beursaanbiedingen van diverse exposanten.
lees verder
 
Whoppah wil 20 miljoen groeigeld
lees verder
 
Meer Signify outdoorverlichting
lees verder
Retail december plus
De Nederlandse detailhandel heeft in december 2022 11% meer omgezet dan in december 2021, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 0,5 procent lager.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden