2 Nieuwe winkels Jysk

Zaterdag 18 mei 2024

Jysk zet de uitbreiding in Nederland voort met de opening van twee nieuwe winkels.
2 Nieuwe winkels Jysk
2 Nieuwe winkels Jysk 2 Nieuwe winkels Jysk

De Deense woonwinkelketen heeft woensdag 15 mei onder grote belangstelling de deuren geopend in Brunssum en Raalte. Jysk heeft nu 103 winkels in Nederland.

 

'Met de opening van onze nieuwe winkels in Brunssum en Raalte zetten we een belangrijke stap in onze groeistrategie. Onze ambitie is om in Nederland door te groeien naar minimaal 130 winkels, om zo nog dichter bij de klant te zijn. De grote drukte in beide winkels bewijst dat we op de goede weg zijn. De positieve reacties van klanten hebben onze verwachtingen overtroffen,' zegt country director Frank Christant van Jysk Nederland, België en Frankrijk.

 

In zowel Brunssum als Raalte bevindt de winkel zich in een voormalige bouwmarkt, naast een winkel van Welkoop. Op deze voor de formule bewezen succesvolle locatie is er genoeg ruimte om alle collecties te presenteren. Beide winkels bieden meer dan 1.000 vierkante meter aan wooninspiratie.

 

De winkels in Brunssum en Raalte zijn voorzien van het nieuwste winkelconcept van Jysk, met onder meer een houtlook vloer en sfeervolle verlichting. Er zijn drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties die het bedrijf heeft gedefinieerd. Ook is er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

 

De openingen worden gevierd met koffiekarren, koeken en muziek. Om exact 9.00 uur knipten store managers Kim Bussers (Brunssum) en Stephan Buikema (Raalte) met hun teams de lintjes door. Nog de hele week zijn er verschillende openingsacties, met kortingen die oplopen tot wel 70%.

 

Volgende maand opent Jysk nog een winkel, in Beneden-Leeuwen. Hier neemt de Deense retailer de plek in van BCC. Het wordt voor het bedrijf de eerste winkel in de Betuwe. De winkel gaat woensdag 19 juni open.

 

Daarnaast is de woonwinkelketen bezig om alle bestaande winkels op te bouwen naar het nieuwste winkelconcept. Van de 103 winkels in Nederland zijn op dit moment 82 voorzien van dit concept. Het doel is om alle winkels wereldwijd voor eind dit jaar te upgraden naar winkelconcept 3.0.Links

www.jysk.nl

Tags

nieuws, interieur, woonwinkel, keten, deens, concept, opening, beneden-leeuwen, raalte, brunssum, meubels, slaapcomfort, winkelmedewerker, filiaalmanager, verlichting, voorbeeldkamers, trends, matrasstudio, advies, #jysk

Gerelateerd nieuws
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
 
Nieuwe circulaire matrassen
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden