Growing Homes - Meubelbeurs 2024

Dinsdag 21 mei 2024

Met de vorige campagne plantte de Meubelbeurs Brussel naar eigen zeggen een zaadje voor een mooie toekomst. Dit zaadje moet echter groeien, daarom is het thema van volgende editie (van de 3-6 november) Growing Homes.
Growing Homes - Meubelbeurs 2024

De nieuwe slogan gaat volgens de organisatie over het toegroeien naar de toekomst. Het is ook van toepassing op de Meubelbeurs Brussel zelf, dat stap voor stap een grote oppervlakte bestrijkt en waarvan de deelnemers steeds toenemen in aantal.

 

Met de Growing Homes campagne geeft de Meubelbeurs dus een vervolg aan de vorige, maar worden de accenten verlegd. Want naast het thema ‘groei’, onderstreept Brussel ook het belang van een warm thuis. Een gevoel van gemoedelijkheid en cosiness dat de bezoeker volgens de organisatie trouwens al jaren ervaart tijdens een beursbezoek in Brussel.

 

De organisatie van de Meubelbeurs blijft overigens ook groeien. Carl Vanginderhuysen sluit bij het team van de Meubelbeurs aan als operations manager. Hij deed zijn ervaring grotendeels op bij allerhande events, gaande van muziek- tot sporthappenings, bij TV- en radio-producties of met het projectmanagement van beurzen en congressen. Hij deed dit in het verleden ook vaak in een ondersteunende functie voor belangrijke leveranciers in de eventsector en dit voor zowel goederen als diensten.Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Moza´ek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #meubelbeurs

Gerelateerd nieuws
30e lamp Secto Design
De nieuwe Kumulo hanglamp is een toevoeging aan de houten verlichtingscollectie van het Finse Secto Design. Het model is ge´nspireerd door besneeuwde bomen en zomerse cumuluswolken.
lees verder
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
 
Nieuwe circulaire matrassen
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden