11e Lichtwoche in maart

Vrijdag 05 augustus 2022

De datum van de elfde Sauerland Lichtwoche is officieel: van 5 t/m 10 maart 2023 presenteren de bedrijven in de branche zich weer en tonen hun nieuwste licht- en verlichtingstrends in Sauerland.
11e Lichtwoche in maart

Hoe ongunstig de afgelopen jaren ook waren en hoe extreem de huidige toekomstperspectieven volgens de organisatie ook zijn, de Sauerland Lichtwoche wil fabrikanten, importeurs en dealers van interieurverlichting opnieuw een efficiënt en aantrekkelijk platform bieden.

 

Het concept van de Lichtwoche is al achttien jaar bekend en gewaardeerd volgens Dennis Köhler van organisator Lichtforum NRW. Tijdens de Lichtwoche zijn de nieuwe producten van de leveranciers een hele week te beleven in mooie showrooms. Verschillende bedrijven hebben volgens Köhler hun deelname aan traditionele vakbeurzen heroverwogen en richten zich meer op de efficiënte opzet van de lichtweek.Links

www.lichtwoche-sauerland.de
www.lichtforum-nrw.de

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, verlichtingsbeurs, beurs, show, event, vakbeurs, evenement, #lichtwoche, #lichtwochesauerland, #lichtforum, #LWS2023

Gerelateerd nieuws
Light + motion van Prado
Met Light + motion brengt het designtechnologiemerk Prado de eerste inbouwspot met onzichtbare bewegingssensor op de markt. Het Belgische bedrijf, opgericht door Thibault Renson, levert daarmee naar eigen zeggen een primeur in de internationale designwereld.
lees verder
Buitenlampen van Vibia
Mooie wandverlichting voor buiten sluit natuurlijk goed aan bij deze tijd van het jaar. Vibia brengt een aantal armaturen onder de aandacht die de aandacht vestigen op de belangrijkste kenmerken van een tuin, terras, patio of loopbrug nadat de zon is ondergegaan.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
 
Regelbreker Nika Zupanc
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden