Coretec weer beste

Vrijdag 05 augustus 2022

Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
Coretec weer beste

Het gaat om de uitverkiezing door de lezers van het Engelse vakblad Interiors Monthly. Zij stemden voor Coretec® in de categorie 'Best Rigid Floor Manufacturer'.

US Floors is bijzonder trots dat het voor de tweede keer deze award heeft ontvangen. Het bedrijf dankt de retailers en partners die voor de rigid vloeren van Coretec hebben gestemd.Links

www.coretecfloors.com

Tags

nieuws, interieur, vloer, trapbekleding, trappen, trapsysteem, akoestiek, kurk, onderlaag, dempend, slijtlaag, houtdessin, watervast, soundcore, authentiek, houtuitstraling, onderhoud, #coretec, #usfloor, #rigidcore

Gerelateerd nieuws
Festival bij Incoda
Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Tips voor goede werkkleding!
[Sponsored artikel] - Bij (ver)bouwen, klussen of renoveren is het motto: 'goed gereedschap is het halve werk'. Naast gereedschap geldt dat ook voor andere zaken. Waar moet je aan denken bij het kiezen van de juiste werkkleding?
lees verder
Heimtextil 2023 al populair
De planning voor de volgende Heimtextil in januari 2023 is in volle gang. De branche verwacht aan het begin van seizoen 2023/24 een internationaal platform voor huis- en contracttextiel, interieurdesign en trends.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden