Coretec weer beste

Vrijdag 05 augustus 2022

Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
Coretec weer beste

Het gaat om de uitverkiezing door de lezers van het Engelse vakblad Interiors Monthly. Zij stemden voor Coretec® in de categorie 'Best Rigid Floor Manufacturer'.

US Floors is bijzonder trots dat het voor de tweede keer deze award heeft ontvangen. Het bedrijf dankt de retailers en partners die voor de rigid vloeren van Coretec hebben gestemd.Links

www.coretecfloors.com

Tags

nieuws, interieur, vloer, trapbekleding, trappen, trapsysteem, akoestiek, kurk, onderlaag, dempend, slijtlaag, houtdessin, watervast, soundcore, authentiek, houtuitstraling, onderhoud, #coretec, #usfloor, #rigidcore

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Nieuwe laminaatcollectie
Berryalloc uit Menen heeft onlangs een uitgebreide nieuwe collectie laminaatvloeren ge´ntroduceerd.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Grotere editie FFD in 2024
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden