Zumi noviteiten tijdens Architect@Work

Woensdag 15 mei 2019

De Belgische verlichtingsfabrikant Zumi Light & Acoustics toonde tijdens Architect@Work verschillende nieuwe producten.
Zumi noviteiten tijdens Architect@Work
Zumi noviteiten tijdens Architect@Work Zumi noviteiten tijdens Architect@Work Zumi noviteiten tijdens Architect@Work Zumi noviteiten tijdens Architect@Work

Zumi verlichting is geschikt voor zowel residentiele als professionele toepassing. De rode draad voor het bedrijf zijn technologie en innovatie. De nieuwe Tubb lijn heeft een tijdloos, cilindrisch design. De hanglamp Tubb Silenti (foto 2) heeft een akoestische schijf, die gemaakt is van 100% natuurlijke wol en verkrijgbaar is in 59 kleuren. De Tubb zelf is er in wit, zwart, grijs, goud of bos. In lichtkleur kan worden ingesteld, van 2400 tot 5000 Kelvin.

 

Eén van de successen van Zumi is de PLK spot. De mogelijkheden van deze lamp zijn nog verder uitgebreid, met verschillende applicaties voor inbouw, opbouw, tracklight en als pendel. Er is nu ook een elegant vloermodel (foto 3) beschikbaar met een marmeren voet, in Bianco Carrara (wit) en Nero Marquina (zwart). Naast de bestaande kleuren, wit en zwart, is de PLK nu ook beschikbaar in goud, brons, forest en grijs.

 

Akoestiek is een meerwaarde binnen het productengamma van Zumi. Zo maakt het bedrijf verticaal en horizontaal hangende akoestische panelen op maat (foto 1). Volgens het bedrijf is er steeds meer vraag naar akoestische panelen met en zonder verlichting. Daarom introduceerde het bedrijf tijdens Architect@work twee standaard panelen, van 600x600mm en 600x400mm (foto 4), die ook als pendel beschikbaar zijn. Er is een keuze uit drie afwerkingen: met Ntgrate (geweven vinyl) in twee kleuren, HPL van Abet Laminati, of vilt.Links

www.kortrijkxpo.be
www.zumi.be
www.architectatwork.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, licht, verlichting, lamp, hanglamp, led, design, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, kantoor, kantoorfaciliteit, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, tentoonstelling, architect, binnenhuisarchitect, project, @atw_intl, #atwnl, #zumi

Gerelateerd nieuws
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
 
Licht en natuur bij Kundalini
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden