Well-Fair naar Silver Care

Dinsdag 20 februari 2024

Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
Well-Fair naar Silver Care
Well-Fair naar Silver Care

Vendis Capital neemt met haar portfolio bedrijf Silver Care, het direct-to-consumer platform dat oplossingen biedt aan ouderen om langer thuis te blijven wonen, het Nunspeetse Well-Fair over. Well-Fair is het leidende Nederlandse bedrijf in bedden voor senioren.

 

Silver Care, gevestigd in Alkmaar (Nederland), is een direct-to-consumer platform dat oplossingen biedt aan ouderen om langer comfortabel thuis te blijven wonen. Meubelzorg, sinds juli 2023 de platform investering van Vendis Capital in deze markt, is de marktleider in op maat gemaakte sta-op-stoelen voor ouderen in de Benelux.

 

Met de overname van Well-Fair, voegt Silver Care twee nieuwe categorieën toe aan het aanbod van producten waarmee ouderen langer thuis kunnen blijven wonen: seniorenbedden en wellness producten. Well-Fair is gevestigd in Nunspeet en is de ontwikkelaar van de hoog-laag box spring voor ouderen. Net als Meubelzorg, heeft Well-Fair een consumentgericht businessmodel waarbij klanten zich online oriënteren en vervolgens via een afspraak bij hen thuis of in Well-Fair showroom het bed volledig naar eigen wens kunnen samenstellen.

 

Daan Corvers, ceo van Silver Care: 'Well-Fair is een sterk en innovatief merk dat een leidende positie heeft opgebouwd in de markt voor seniorenbedden. We zijn dan ook zeer verheugd de krachten te bundelen. We hebben er alle vertrouwen in dat onze ondernemingen elkaar wederzijds versterken en dat wij samen een nog beter aanbod en nog betere service kunnen bieden aan die mensen die graag langer zelfstandig in hun eigen huis willen blijven wonen. Middels de toetreding van Well-Fair versterken wij onze propositie door naast op maat gemaakte stoelen, nu ook op maat gemaakte bedden voor ouderen aan te bieden. De bedden van Well-Fair zijn uniek: prachtig ontwerp, uitstekende kwaliteit, zeer comfortabel en hebben alle opties om te fungeren als zorgbed zodat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen.'

 

Gerwin Mulder, ceo van Well-Fair, is trots op de successen die het bedrijf heeft geboekt. 'We zijn verheugd deel uit te maken van de Silver Care familie. Onze maatwerkoplossingen dragen in een hoge mate bij aan comfort en zelfredzaamheid. Dit sluit perfect aan bij de missie en kernwaarde van Silver Care. Door onze krachten te bundelen, kunnen we met onze bestaande klanten Silver Care’s positie als marktleider versterken. Ik kijk ernaar uit om de vele nieuwe groeikansen in de Benelux en in het buitenland na te streven met de ondersteuning van Silver Care.'Links

www.well-fair.nl
www.meubelzorg.nl
www.vendiscapital.com

Tags

nieuws, interieur, meubelen, slaapcomfort, ouderen, bedden, kwaliteit, comfortabel, zorgbed, stoelen, opmaat, staopstoel, thuiswonen, oplossingen, overname, samenwerking, platform, benelux, groeikansen, buitenland, expansie, overname, kapitaalinjectie, #wellfair, #vendiscapital, #silvercare, #meubelzorg

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder
 
Opnieuw noviteiten Artifort
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden