Weer prijs voor Easyfairs

Woensdag 08 mei 2019

Easyfairs, de Brusselse beursorganisator en manager van eventlocaties, is door Deloitte uitgeroepen tot 'Best Managed Company' van België.
Weer prijs voor Easyfairs

Afgelopen vrijdag 3 mei werd dit BMC-label uitgereikt tijdens een galaceremonie aansluitend op de Belgium’s Best Managed Companies Convention in Brussel. Een grote eer volgens Eric Everard, oprichter en ceo van Easyfairs. In 2018 was Easyfairs al uitgeroepen tot 'Onderneming van het Jaar' en in 2019 ontving het eerder het certificaat 'Great Place to Work'.

Easyfairs heeft als beursorganisator van in de interieurbranche onder meer Incoda (Interieur Collectie Dagen), Intirio, Mood/Indigo en Trendz, de afgelopen jaren een concrete strategische visie uitgestippeld: elk evenement moet ten dienste staan van de gemeenschappen (exposanten en bezoekers), hen een blik op hun toekomst bieden en netwerken vergemakkelijken. En daarnaast toonaangevend zijn op het vlak van technologie en marketinginnovatie om de Return on Investment (ROI) en Return on Time (ROT) van bezoekers en exposanten te verbeteren, zo stelt Anne Lafère, coo Easyfairs.
 
Volgens Easyfairs kent het bedrijf sinds de oprichting 20 jaar geleden een groei van 13% per jaar, dankzij de lancering van nieuwe events, de ontwikkeling en 'geocloning' van bestaande events en de overname van events van andere organisatoren. Easyfairs heeft momenteel 750 medewerkers in dienst, organiseert 218 evenementen in 17 landen en beheert tien beurshallen in België, Nederland en Zweden.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.incoda.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.intirio.be
www.moodbrussels.com
www.trendzbelgium.be
www.trendz-najaar.nl
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, interieurbekleding, stof, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, vlamvertragend, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, stofferen, stoffeerder, meubelstofferen, meubelstoffeerder, woningstofferen, woningstoffeerder, leggen, vloer, marmoleum, linoleum, presentatie, introductie, Trendz, Intirio, Incoda, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, flanders expo, evenementenhal, moodbrussels, #moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbxl, #indigobxl, #artexiseasyfairs, #artexis, #easyfairs, #evenementenhal, #flandersexpo, #incoda, #interieurcollectiedagen, #intirio, #moodbrussels, #trendzbelgium, #trendz-najaar, #trendzvoorjaargorinchem

Gerelateerd nieuws
Trendz kondigt sprekers aan
Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden