Weer prijs voor Easyfairs

Woensdag 08 mei 2019

Easyfairs, de Brusselse beursorganisator en manager van eventlocaties, is door Deloitte uitgeroepen tot 'Best Managed Company' van BelgiŽ.
Weer prijs voor Easyfairs

Afgelopen vrijdag 3 mei werd dit BMC-label uitgereikt tijdens een galaceremonie aansluitend op de Belgium’s Best Managed Companies Convention in Brussel. Een grote eer volgens Eric Everard, oprichter en ceo van Easyfairs. In 2018 was Easyfairs al uitgeroepen tot 'Onderneming van het Jaar' en in 2019 ontving het eerder het certificaat 'Great Place to Work'.

Easyfairs heeft als beursorganisator van in de interieurbranche onder meer Incoda (Interieur Collectie Dagen), Intirio, Mood/Indigo en Trendz, de afgelopen jaren een concrete strategische visie uitgestippeld: elk evenement moet ten dienste staan van de gemeenschappen (exposanten en bezoekers), hen een blik op hun toekomst bieden en netwerken vergemakkelijken. En daarnaast toonaangevend zijn op het vlak van technologie en marketinginnovatie om de Return on Investment (ROI) en Return on Time (ROT) van bezoekers en exposanten te verbeteren, zo stelt Anne Lafère, coo Easyfairs.
 
Volgens Easyfairs kent het bedrijf sinds de oprichting 20 jaar geleden een groei van 13% per jaar, dankzij de lancering van nieuwe events, de ontwikkeling en 'geocloning' van bestaande events en de overname van events van andere organisatoren. Easyfairs heeft momenteel 750 medewerkers in dienst, organiseert 218 evenementen in 17 landen en beheert tien beurshallen in België, Nederland en Zweden.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.incoda.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.intirio.be
www.moodbrussels.com
www.trendzbelgium.be
www.trendz-najaar.nl
www.trendzvoorjaargorinchem.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, slapen, woning, stof, bekleding, textiel, meubelstof, gordijn, wandbekleding, tafellinnen, badlinnen, bedlinnen, interieurbekleding, stof, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, vlamvertragend, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, stofferen, stoffeerder, meubelstofferen, meubelstoffeerder, woningstofferen, woningstoffeerder, leggen, vloer, marmoleum, linoleum, presentatie, introductie, Trendz, Intirio, Incoda, Mood, Indigo, textielbeurs, Brussel, beurs, show, event, trend, trendboek, evenement, origin, original, origineel, design, brussel, bruxelles, tour taxis, flanders expo, evenementenhal, moodbrussels, #moodbrussels, blue drop, bluedrop, award, #moodbxl, #indigobxl, #artexiseasyfairs, #artexis, #easyfairs, #evenementenhal, #flandersexpo, #incoda, #interieurcollectiedagen, #intirio, #moodbrussels, #trendzbelgium, #trendz-najaar, #trendzvoorjaargorinchem

Gerelateerd nieuws
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
…toffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden