Nieuwe topman Zimmer + Rohde

Woensdag 08 mei 2019

Na 36 jaar Zimmer + Rohde heeft topman Andreas Zimmer besloten om een ​​opvolger te zoeken en de verantwoordelijkheid het komende jaar geleidelijk over te dragen.
Nieuwe topman Zimmer + Rohde

Na de aankoop van ADO Goldkante en de voltooiing van de verhuizing van het productie en de logistiek naar Cheb is het een mooi moment om deze stap te zetten, zo stelt Zimmer (foto links; Z+R) in een persbericht.

Opvolger is Torsten Poschardt (50, foto rechts; Z+R), die op 1 mei 2019 is begonnen. Hij zal in een overgangsperiode van ongeveer een jaar stap voor stap de leiding overnemen bij Zimmer + Rohde, onder meer exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Zimmer zal daarna nog steeds actief betrokken blijven bij het bedrijf.

Torsten Poschardt werkt al meer dan twintig jaar in de mode- en textielindustrie, onder meer als managing director voor Joop! Herenkleding, Joop! Jeans en René Lezard. Meest recent diende hij als vice president sales van Centraal en Oost-Europa bij Ralph Lauren.Links

www.ado-goldkante.de
www.zimmer-rohde.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, ceo, managing director, topman, directeur, leiding, personalia, #zimmerrohde, #ado, #adogoldkante, #etcdesigncenter, #etcexpo, #torstenposchardt, #andreaszimmer, #joop!, #ralphlauren

Gerelateerd nieuws
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
lees verder
 
Decosit herleeft via Fedustria
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
 
Romo introduceert Arlyn
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden