Nieuwe topman Zimmer + Rohde

Woensdag 08 mei 2019

Na 36 jaar Zimmer + Rohde heeft topman Andreas Zimmer besloten om een ​​opvolger te zoeken en de verantwoordelijkheid het komende jaar geleidelijk over te dragen.
Nieuwe topman Zimmer + Rohde

Na de aankoop van ADO Goldkante en de voltooiing van de verhuizing van het productie en de logistiek naar Cheb is het een mooi moment om deze stap te zetten, zo stelt Zimmer (foto links; Z+R) in een persbericht.

Opvolger is Torsten Poschardt (50, foto rechts; Z+R), die op 1 mei 2019 is begonnen. Hij zal in een overgangsperiode van ongeveer een jaar stap voor stap de leiding overnemen bij Zimmer + Rohde, onder meer exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Zimmer zal daarna nog steeds actief betrokken blijven bij het bedrijf.

Torsten Poschardt werkt al meer dan twintig jaar in de mode- en textielindustrie, onder meer als managing director voor Joop! Herenkleding, Joop! Jeans en René Lezard. Meest recent diende hij als vice president sales van Centraal en Oost-Europa bij Ralph Lauren.Links

www.ado-goldkante.de
www.zimmer-rohde.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, ceo, managing director, topman, directeur, leiding, personalia, #zimmerrohde, #ado, #adogoldkante, #etcdesigncenter, #etcexpo, #torstenposchardt, #andreaszimmer, #joop!, #ralphlauren

Gerelateerd nieuws
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden