Nieuwe topman Zimmer + Rohde

Woensdag 08 mei 2019

Na 36 jaar Zimmer + Rohde heeft topman Andreas Zimmer besloten om een ​​opvolger te zoeken en de verantwoordelijkheid het komende jaar geleidelijk over te dragen.
Nieuwe topman Zimmer + Rohde

Na de aankoop van ADO Goldkante en de voltooiing van de verhuizing van het productie en de logistiek naar Cheb is het een mooi moment om deze stap te zetten, zo stelt Zimmer (foto links; Z+R) in een persbericht.

Opvolger is Torsten Poschardt (50, foto rechts; Z+R), die op 1 mei 2019 is begonnen. Hij zal in een overgangsperiode van ongeveer een jaar stap voor stap de leiding overnemen bij Zimmer + Rohde, onder meer exposant in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Zimmer zal daarna nog steeds actief betrokken blijven bij het bedrijf.

Torsten Poschardt werkt al meer dan twintig jaar in de mode- en textielindustrie, onder meer als managing director voor Joop! Herenkleding, Joop! Jeans en René Lezard. Meest recent diende hij als vice president sales van Centraal en Oost-Europa bij Ralph Lauren.Links

www.ado-goldkante.de
www.zimmer-rohde.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, karpet, vloer, kleed, meubel, bank, fauteuil, zitmeubel, lifestyle, conceptstore, store, winkel, retail, showroom, ceo, managing director, topman, directeur, leiding, personalia, #zimmerrohde, #ado, #adogoldkante, #etcdesigncenter, #etcexpo, #torstenposchardt, #andreaszimmer, #joop!, #ralphlauren

Gerelateerd nieuws
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
…toffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden