Voelbare elegantie bij Mflor

Donderdag 21 september 2023

Mflor introduceert op de vakbeurs Incoda in Gorinchem van 24-26 september een nieuwe grote visgraatvloer met 'voelbare elegantie'.
Voelbare elegantie bij Mflor
Voelbare elegantie bij Mflor

Op de Interieur Collectie Dagen (Incoda) introduceert Mflor International een nieuwe toevoeging aan haar uitgebreide assortiment PVC visgraatvloeren; de Authentic Parva Oak XL. De XL-stroken zijn circa 25% groter dan de vertrouwde Mflor Parva visgraat-collecties, en valt daarmee onder de noemer 'walvisgraat'.

 

Daarnaast heeft de nieuwe Authentic Parva Oak XL een extra touch, namelijk de Natural Touch 'in register embossing'; een perfect samenspel tussen de oppervlaktestructuur (embossing) en het dessin. De volledige textuur, dus elke groef, knoest en nerf van het houtpatroon, voel en zie je een-op-een terug in de structuur van de vloer. Ware grandeur is dus ook voelbaar.

 

Door het verfijnde legpatroon staan visgraatvloeren voor luxe en elegantie en de Natural Touch voegt daar een extra dimensie van authenticiteit toe en laat je de schoonheid van echt hout ervaren zonder concessies te doen aan duurzaamheid en onderhoudsgemak. De Authentic Parva Oak XL biedt een modern alternatief voor zij die een statement willen maken in hun interieur.

 

De zes kleuren en het dessin van de Authentic Parva Oak XL zijn bekend van onder meer de Mflor Authentic Oak XL (grote stroken) en de Parva Oak Chevron (Hongaarse en Weense punt) collecties. Of je nu kiest voor de klassieke eikenhouttinten, een meer vergrijsde of juist een warme roodbruine variant, deze XL-visgraat is in iedere kleur een blikvanger in het interieur.

 

De nieuwe collectie heeft een plankformaat van 75*15 cm, een dikte van 2,5 mm en een slijtlaag van 0,55 mm en is daarmee ook projectgeschikt.

 

De extra grote Authentic Parva Oak XL visgraat is ook verkrijgbaar als normale visgraat (Parva Oak), in chevronstroken (Parva Oak Chevron, voor installatie in Hongaarse of Weense punt) en als extra lange stroken (Authentic Oak XL). Daarnaast is de serie ook verkrijgbaar als Solcora Oak, met stroken van 7,0 mm dik, voorzien van een ijzersterke klikverbinding en een 2 mm dikke, geluiddempende ondervloer.

 

Mflor wordt in Nederland gedistribueerd via Peitsman en Intr, die deze nieuwe collectie ook op de Incoda zullen tonen. De nieuwe collectie kan uitgebreid bekeken worden op de stand van Mflor (E114). Registreren voor gratis toegangskaarten voor Incoda kan hier.Links

www.mflor.com
www.solcora.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.peitsman.nl
www.intr.nl
www.yepp.be

Tags

nieuws, interieur, pvcvloeren, vloeren, gluedown, klikvloeren, collectie, authentic, embossing, inregistered, visgraatvloeren, walvisgraatvloeren, planken, stroken, houtlook, naturaltouch, beurs, exposant, beursstand, ondervloer, geintegreerd, geluidsdempend, gluedown, lijmvloer, installatie, weensepunt, hongaarsepunt, varianten, #mflor, #solcora, #peitsman, #intr, #yepp, #incoda, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden