Vloerentrend van Moduleo

Zaterdag 25 februari 2023

De nieuwe Moduleo Roots pvc vloerencollectie is opgedeeld in zes verschillende interieurthema's.
Vloerentrend van Moduleo
Vloerentrend van Moduleo Vloerentrend van Moduleo Vloerentrend van Moduleo

Een van de interieurthema’s in de Roots-collectie van IVC's pvc vloerenmerk Moduleo is Escape to the desert. Door warme, serene kleuren zoals aards bruin en terra in de vloer te verwerken, creëer je een sfeer van rust van oneindige woestijnlandschappen. Dit wordt gerealiseerd met een lichte natuursteen of subtiel terrazzo gecombineerd met verweerd hout. Kleine hints van rosé goud voegen volgens Moduleo een sprankje elegantie toe.

 

Daarnaast is er een sterk visueel effect met de nieuwe design strips te creëren. Deze strips zijn gekleurd en verkrijgbaar in elf matching kleuren, ideaal dus voor soepele overgangen. Met de design strips kun je accenten zetten of bepaalde zones kaderen. Door deze strips wordt het combineren van verschillende afwerkingen in bijvoorbeeld hout en steen nog eenvoudiger.

 

De Moduleo pvc vloeren zijn even levendig als de natuur zelf en bovendien gemaakt van gerecycleerde materialen. Omdat op een vloer echt geleefd moet worden, kunnen deze vloeren tegen een stootje. Waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat in de slaapkamer uit je handen glipt, dat hoort immers bij het leven maar zijn voor de vloer geen probleem: ze zijn gemaakt om lang mee te gaan.Links

www.moduleo.nl

Tags

nieuws, interieur, vloeren, pvcvloeren, thema, collectie, trends, interieurthema, natuursteen, terrazzo, hout, zand, bruin, terra, natuur, recycling, badkamer, keuken, woonkamer, levensstijl, #moduleo, #roots

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
Visualisatie Meistervloeren
Het kiezen van een vloer wordt heel eenvoudig met de Meister Interior Designer met unieke verlanglijstfunctie.
lees verder
 
Kei collectie
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
Geslaagde editie FFD
Flanders Flooring Days (FFD) trekt internationale bezoekers uit 78 landen en wordt door de deelnemers als een geslaagd evenement gezien.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden