Koninklijke verlichting

Vrijdag 24 februari 2023

Verlichtingsfabrikant Karman presenteert een hanglamp en vloerlamp voor binnen en buiten, vernoemd naar de Princess of Wales, Lady D.
Koninklijke verlichting
Koninklijke verlichting Koninklijke verlichting

Volgens de Italiaanse specialist in designverlichting zijn de Lady D lampen gemaakt van een ongebruikelijk materiaal. Toch blijft volgens het bedrijf de elegantie en klasse van een kristallen kroonluchter behouden. Het design van Matteo Ugolini doet volgens hen denken aan de Princess of Wales, van hoge afkomst maar eenvoudig en oprecht.

 

De vorm van de diffuser is een wit glasvezellichaam dat het silhouet van de collectie hang- en vloerlampen waaraan kristallen druppels hangen, versterkt. De vloerversie heeft geen kristallen hangers en kan worden verplaatst dankzij een metalen ring aan de bovenkant van de diffuser.

 

De verlichting van Karman wordt verdeeld door Hugo Neuman uit Woutersbrakel. In Nederland is VDK - Van der Kerff Meubelagenturen uit Lelystad verantwoordelijk.Links

www.karmanitalia.it
www.vdkagenturen.com
www.hugo-neumann.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #karman, #ladyd, #vanderkerffagenturen, #vdkagenturen #hugoneumann, #karmanitalia

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder
 
Nieuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
 
Evenementenprogramma Imm 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden