Koninklijke verlichting

Vrijdag 24 februari 2023

Verlichtingsfabrikant Karman presenteert een hanglamp en vloerlamp voor binnen en buiten, vernoemd naar de Princess of Wales, Lady D.
Koninklijke verlichting
Koninklijke verlichting Koninklijke verlichting

Volgens de Italiaanse specialist in designverlichting zijn de Lady D lampen gemaakt van een ongebruikelijk materiaal. Toch blijft volgens het bedrijf de elegantie en klasse van een kristallen kroonluchter behouden. Het design van Matteo Ugolini doet volgens hen denken aan de Princess of Wales, van hoge afkomst maar eenvoudig en oprecht.

 

De vorm van de diffuser is een wit glasvezellichaam dat het silhouet van de collectie hang- en vloerlampen waaraan kristallen druppels hangen, versterkt. De vloerversie heeft geen kristallen hangers en kan worden verplaatst dankzij een metalen ring aan de bovenkant van de diffuser.

 

De verlichting van Karman wordt verdeeld door Hugo Neuman uit Woutersbrakel. In Nederland is VDK - Van der Kerff Meubelagenturen uit Lelystad verantwoordelijk.Links

www.karmanitalia.it
www.vdkagenturen.com
www.hugo-neumann.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #karman, #ladyd, #vanderkerffagenturen, #vdkagenturen #hugoneumann, #karmanitalia

Gerelateerd nieuws
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
 
3D geprinte hanglamp Signify
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden