Richard Lampert overgenomen

Maandag 27 februari 2023

Na 30 jaar meubelgeschiedenis is Richard Lampert overgenomen door de Labelfarm Group. Michael Groth neemt de leiding van het bedrijf op zich.
Richard Lampert overgenomen

Richard Lampert richtte het designbedrijf Richard Lampert in 1993 op, met als doel om op industriële wijze meubels en andere alledaagse voorwerpen te produceren. De collectie van het bedrijf bestaat uit klassiekers van de ontwerpers Egon Eiermann, Herbert Hirche en Paul Schneider-Esleben, maar ook moderne, meervoudig bekroonde designiconen en innovatieve - meestal onconventionele - ontwerpen van internationale ontwerpers. Meubels voor binnen en buiten, voor volwassenen en kinderen, voor thuis of op kantoor. Altijd is de slogan ‘zo weinig mogelijk, zo veel als nodig, maar met een twist’.

 

Op 10 februari 2023 heeft de Labelfarm-groep Richard Lampert overgenomen als onderdeel van een opvolgingsplan. Het is de bedoeling dat bedrijf zelfstandig actief blijft op de locatie in Stuttgart. 'De wetenschap dat mijn bedrijf in ervaren handen zal zijn en geen deel zal uitmaken van een grote internationale groep was erg belangrijk voor mij. Behoud van onze speciale visie en een betrouwbare partner blijven voor mijn jarenlange klanten was voor mij ook een cruciaal aspect,' aldus Richard Lampert.

 

Het bedrijf wordt geleid door Michael Groth. Hij werkt al meer dan meer dan 20 jaar in de meubelindustrie. Onder andere bij Fritz Hansen. Richard Lampert zal het bedrijf blijven ondersteunen in een adviserende rol. Dit jaar kent de onderneming twee mijlpalen, het bedrijf bestaat 30 jaar en de de Eiermann-tafel van Egon Eiermann viert zijn 70e verjaardag.Links

www.richard-lampert.de

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, kantoor, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, meubelfabrikant, opbergsysteem, plank, bureau, barkast, stoel, tafel outdoor, buiten, Richard Lampert, Michael Groth, labelfarmgroup, #richardlampert, #labelfarmgroup

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden