Vijftiende De Bommel winkel

Maandag 06 november 2023

De meubelmakers van De Bommel Meubelen timmeren niet alleen aan meubelen, maar ook aan de weg. Binnenkort opent een vijftiende winkel van het bedrijf.
Vijftiende De Bommel winkel

De Bommel Meubelen heeft een eigen logistieke dienst, drie meubelmakerijen, veertien winkels, een webshop, een distributiecentrum en krijgt er deze maand nog een winkel bij. Deze maand opent de nieuwste woonwinkel in Alkmaar, in het voormalige pand van Woononline.


De verbouwing is in volle gang en daarna biedt het bedrijf 4.000m2 aan wooninspiratie aan zijn klanten. De Bommel is nog op zoek naar nieuwe personeelsleden.Links

www.debommelmeubelen.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, zitmeubel, bed, woonartikel, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, woonwinkel, detailhandel, winkelformule, #debommelmeubelen

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden