Verplaatsbare Viccarbe

Dinsdag 12 mei 2020

Ontwerpster Elisa Ossino ontwierp voor de Spaande meubelfabrikant Viccarbe een nieuw tafeltje, dat voor € 220 gemakkelijk van plaats verruilt.
Verplaatsbare Viccarbe
Verplaatsbare Viccarbe Verplaatsbare Viccarbe

De samenwerking met Elisa Ossino (foto 1) heeft een nieuw assortiment bijzettafels in de Viccarbe-collectie opgeleverd: Trino.

Deze nieuwe tafels zijn gemakkelijk te verplaatsen dankzij een handgreep die verkrijgbaar is in drie verschillende afwerkingen: metaal, massief eiken en marmer (foto 2). De prijs is € 220.

Viccarbe wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Design Tales.Links

www.designtales.nl
www.elisaossino.it
www.viccarbe.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, bijzettafel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #elisaossino, #viccarbe

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden