Verplaatsbare Viccarbe

Dinsdag 12 mei 2020

Ontwerpster Elisa Ossino ontwierp voor de Spaande meubelfabrikant Viccarbe een nieuw tafeltje, dat voor € 220 gemakkelijk van plaats verruilt.
Verplaatsbare Viccarbe
Verplaatsbare Viccarbe Verplaatsbare Viccarbe

De samenwerking met Elisa Ossino (foto 1) heeft een nieuw assortiment bijzettafels in de Viccarbe-collectie opgeleverd: Trino.

Deze nieuwe tafels zijn gemakkelijk te verplaatsen dankzij een handgreep die verkrijgbaar is in drie verschillende afwerkingen: metaal, massief eiken en marmer (foto 2). De prijs is € 220.

Viccarbe wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Design Tales.Links

www.designtales.nl
www.elisaossino.it
www.viccarbe.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, bijzettafel, stoel, fauteuil, bank, #designtales, #elisaossino, #viccarbe

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden