Velours op bank en vloer

Maandag 01 april 2019

Veel meubelwinkels verkopen naast meubelen ook karpetten. Zo ook de firma Bankstyle.nl, die bij een bank vaak een velours vloerkleed op maat bij adviseert.
Velours op bank en vloer
Velours op bank en vloer Velours op bank en vloer Velours op bank en vloer

Velours wordt veel gebruikt bij het creëren van luxe woonkamers. Retailer Bankstyle.nl heeft in haar collectie Style & Luxury een ruim assortiment bankstellen bekleed met velours. De bankstellen (foto 1) zijn bovendien op maat te vervaardigen voor een, volgens het bedrijf, zeer schappelijke prijs. Daarnaast levert het Bankstyleeen bijpassend velours vloerkleed (foto 2), dat eveneens op maat leverbaar is.

Het bedrijf uit Huizen heeft ook hoekbanken onder meer bekleed met velours in het assortiment. Hiermee springt het prima in op de markt, want hoekbanken zijn al enige tijd zeer populair, onder meer doordat je er heerlijk om kunt loungen. Nieuwe hoekbankmodellen van bekende designlabels op de komende Salone del Mobile in Milaan bewijzen dat.

Zo brengt Moroso het model Heartbreaker (foto 3) van de Deense ontwerper Johannes Torpe, die nog meer producten voor de Italiaanse meubelfabrikant ontwierp. Het stilistische kenmerk van de Heartbreaker-banken ligt in het ontwerp van de armleuningen, die de helften van een hart of een gebroken hart vertegenwoordigen en die op een grappige manier gecombineerd kunnen worden om een ​​vol hart te vormen wanneer de banken naast elkaar worden geplaatst.

Moroso-agent voor België is Tradix en voor Nederland Burik en Burik, die ongetwijfeld ook op de Salone van 9-14 april in Milaan aanwezig zullen zijn.

Een andere retailer die een breed aanbod hoekbanken in de showroom heeft staan, waaronder het model Patriot (foto 4), is de firma De Bommel Meubelen. Deze keten heeft elf vestigingen in Nederland.
Links

www.bankstyle.nl
www.burikenburik.nl
www.debommelmeubelen.nl
www.moroso.it
www.tradix.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, bank, zitbank, zitmeubel, hoekbank, velours, karpet, kleed, vloerkleed, meubel, tafel, Dutch Design, B2B, #bankstyle, #burikenburik, #debommelmeubelen, #moroso, #tradix

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Klassiek opbergsysteem vernieuwd
In 1954 ontwierp meubel- en productontwerper Herbert Hirche een opbergsysteem met functionele eenvoud en nauwkeurig ontworpen details. Meubelfabrikant Richard Lampert brengt dit systeem onder de naam Hirche Shelf DHS10 opnieuw op de markt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden