Velours op bank en vloer

Maandag 01 april 2019

Veel meubelwinkels verkopen naast meubelen ook karpetten. Zo ook de firma Bankstyle.nl, die bij een bank vaak een velours vloerkleed op maat bij adviseert.
Velours op bank en vloer
Velours op bank en vloer Velours op bank en vloer Velours op bank en vloer

Velours wordt veel gebruikt bij het creëren van luxe woonkamers. Retailer Bankstyle.nl heeft in haar collectie Style & Luxury een ruim assortiment bankstellen bekleed met velours. De bankstellen (foto 1) zijn bovendien op maat te vervaardigen voor een, volgens het bedrijf, zeer schappelijke prijs. Daarnaast levert het Bankstyleeen bijpassend velours vloerkleed (foto 2), dat eveneens op maat leverbaar is.

Het bedrijf uit Huizen heeft ook hoekbanken onder meer bekleed met velours in het assortiment. Hiermee springt het prima in op de markt, want hoekbanken zijn al enige tijd zeer populair, onder meer doordat je er heerlijk om kunt loungen. Nieuwe hoekbankmodellen van bekende designlabels op de komende Salone del Mobile in Milaan bewijzen dat.

Zo brengt Moroso het model Heartbreaker (foto 3) van de Deense ontwerper Johannes Torpe, die nog meer producten voor de Italiaanse meubelfabrikant ontwierp. Het stilistische kenmerk van de Heartbreaker-banken ligt in het ontwerp van de armleuningen, die de helften van een hart of een gebroken hart vertegenwoordigen en die op een grappige manier gecombineerd kunnen worden om een ​​vol hart te vormen wanneer de banken naast elkaar worden geplaatst.

Moroso-agent voor België is Tradix en voor Nederland Burik en Burik, die ongetwijfeld ook op de Salone van 9-14 april in Milaan aanwezig zullen zijn.

Een andere retailer die een breed aanbod hoekbanken in de showroom heeft staan, waaronder het model Patriot (foto 4), is de firma De Bommel Meubelen. Deze keten heeft elf vestigingen in Nederland.
Links

www.bankstyle.nl
www.burikenburik.nl
www.debommelmeubelen.nl
www.moroso.it
www.tradix.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, bank, zitbank, zitmeubel, hoekbank, velours, karpet, kleed, vloerkleed, meubel, tafel, Dutch Design, B2B, #bankstyle, #burikenburik, #debommelmeubelen, #moroso, #tradix

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige Flint
De Venlose meubelfabrikant Leolux heeft begin dit jaar een nieuw zitmeubel ge´ntroduceerd, de veelzijdige Flint.
lees verder
Re´ncarnatie Pantonova
Carin (foto links), dochter van ontwerper Verner Panton, en Joakim Lassen (foto rechts), de huidige directeur van en zoon van de oprichter van Montana, hebben een meubel uit 1971 opnieuw op de markt gebracht.
lees verder
Jori breidt aanbod uit
De Belgische meubelfabrikant Jori stelt dit voorjaar een viertal nieuwe producten voor.
lees verder
 
Strand West failliet
lees verder
Outdoor noviteiten van Kettal
Kettal, de Spaanse fabrikant van outdoormeubelen, toonde zijn nieuwe collecties in Milaan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden