Velours op bank en vloer

Maandag 01 april 2019

Veel meubelwinkels verkopen naast meubelen ook karpetten. Zo ook de firma Bankstyle.nl, die bij een bank vaak een velours vloerkleed op maat bij adviseert.
Velours op bank en vloer
Velours op bank en vloer Velours op bank en vloer Velours op bank en vloer

Velours wordt veel gebruikt bij het creëren van luxe woonkamers. Retailer Bankstyle.nl heeft in haar collectie Style & Luxury een ruim assortiment bankstellen bekleed met velours. De bankstellen (foto 1) zijn bovendien op maat te vervaardigen voor een, volgens het bedrijf, zeer schappelijke prijs. Daarnaast levert het Bankstyleeen bijpassend velours vloerkleed (foto 2), dat eveneens op maat leverbaar is.

Het bedrijf uit Huizen heeft ook hoekbanken onder meer bekleed met velours in het assortiment. Hiermee springt het prima in op de markt, want hoekbanken zijn al enige tijd zeer populair, onder meer doordat je er heerlijk om kunt loungen. Nieuwe hoekbankmodellen van bekende designlabels op de komende Salone del Mobile in Milaan bewijzen dat.

Zo brengt Moroso het model Heartbreaker (foto 3) van de Deense ontwerper Johannes Torpe, die nog meer producten voor de Italiaanse meubelfabrikant ontwierp. Het stilistische kenmerk van de Heartbreaker-banken ligt in het ontwerp van de armleuningen, die de helften van een hart of een gebroken hart vertegenwoordigen en die op een grappige manier gecombineerd kunnen worden om een ​​vol hart te vormen wanneer de banken naast elkaar worden geplaatst.

Moroso-agent voor België is Tradix en voor Nederland Burik en Burik, die ongetwijfeld ook op de Salone van 9-14 april in Milaan aanwezig zullen zijn.

Een andere retailer die een breed aanbod hoekbanken in de showroom heeft staan, waaronder het model Patriot (foto 4), is de firma De Bommel Meubelen. Deze keten heeft elf vestigingen in Nederland.
Links

www.bankstyle.nl
www.burikenburik.nl
www.debommelmeubelen.nl
www.moroso.it
www.tradix.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, bank, zitbank, zitmeubel, hoekbank, velours, karpet, kleed, vloerkleed, meubel, tafel, Dutch Design, B2B, #bankstyle, #burikenburik, #debommelmeubelen, #moroso, #tradix

Gerelateerd nieuws
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
Spoga groeit door
De outdoorbeurs Spoga + gafa sloot vorige week af na drie succesvolle beursdagen met opnieuw groei.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden