Forinn en Bosgoed verder als Intr

Maandag 01 april 2019

De groothandels Forinn en Bosgoed, gespecialiseerd in professionele vloer- en raamafwerking, gaan per 1 april verder onder de naam Intr.
Forinn en Bosgoed verder als Intr

Ruim een jaar geleden kondigde Utz Uzin Nederland (voorheen Unipro) reeds aan Forinn en Bosgoed te hebben gekocht. Uzin Utz maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde Uzin Utz Group uit Duitsland. Intr, met Harry Elshof (foto) aan het hoofd, is eigendom van Uzin Utz Nederland, maar zal onafhankelijk opereren.

Met de eenwording willen Forinn en Bosgoed hun dienstverlening optimaliseren. Speerpunten zijn synergie op het gebied van assortimentsbeheer, verdere stroomlijning van de logistieke efficiency en doorontwikkeling van de online dienstverlening. Hiervoor werd een nieuwe website met klantenportal ontwikkeld.

Intr heeft twaalf vestigingen in Nederland. De producten en private labels van Forinn en Bosgoed zullen ook onder het nieuwe huismerk Intr gaan vallen.

 Links

nl.uzin-utz.com
www.bosgoed.nl
www.forinn.nl
www.intr.nl
www.unipro.be
www.unipro.nl
www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #unipro, #uzin, #bosgoed, #forinn, #unipro, #unipro, #uzinutz, #intr

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder
PK22 Special Edition
Klanten moeten niet te lang wachten met het kopen van de speciale editie van PK22 van de Deense meubelfabrikant Fritz Hansen.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden