Forinn en Bosgoed verder als Intr

Maandag 01 april 2019

De groothandels Forinn en Bosgoed, gespecialiseerd in professionele vloer- en raamafwerking, gaan per 1 april verder onder de naam Intr.
Forinn en Bosgoed verder als Intr

Ruim een jaar geleden kondigde Utz Uzin Nederland (voorheen Unipro) reeds aan Forinn en Bosgoed te hebben gekocht. Uzin Utz maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde Uzin Utz Group uit Duitsland. Intr, met Harry Elshof (foto) aan het hoofd, is eigendom van Uzin Utz Nederland, maar zal onafhankelijk opereren.

Met de eenwording willen Forinn en Bosgoed hun dienstverlening optimaliseren. Speerpunten zijn synergie op het gebied van assortimentsbeheer, verdere stroomlijning van de logistieke efficiency en doorontwikkeling van de online dienstverlening. Hiervoor werd een nieuwe website met klantenportal ontwikkeld.

Intr heeft twaalf vestigingen in Nederland. De producten en private labels van Forinn en Bosgoed zullen ook onder het nieuwe huismerk Intr gaan vallen.

 Links

nl.uzin-utz.com
www.bosgoed.nl
www.forinn.nl
www.intr.nl
www.unipro.be
www.unipro.nl
www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #unipro, #uzin, #bosgoed, #forinn, #unipro, #unipro, #uzinutz, #intr

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden