Forinn en Bosgoed verder als Intr

Maandag 01 april 2019

De groothandels Forinn en Bosgoed, gespecialiseerd in professionele vloer- en raamafwerking, gaan per 1 april verder onder de naam Intr.
Forinn en Bosgoed verder als Intr

Ruim een jaar geleden kondigde Utz Uzin Nederland (voorheen Unipro) reeds aan Forinn en Bosgoed te hebben gekocht. Uzin Utz maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde Uzin Utz Group uit Duitsland. Intr, met Harry Elshof (foto) aan het hoofd, is eigendom van Uzin Utz Nederland, maar zal onafhankelijk opereren.

Met de eenwording willen Forinn en Bosgoed hun dienstverlening optimaliseren. Speerpunten zijn synergie op het gebied van assortimentsbeheer, verdere stroomlijning van de logistieke efficiency en doorontwikkeling van de online dienstverlening. Hiervoor werd een nieuwe website met klantenportal ontwikkeld.

Intr heeft twaalf vestigingen in Nederland. De producten en private labels van Forinn en Bosgoed zullen ook onder het nieuwe huismerk Intr gaan vallen.

 Links

nl.uzin-utz.com
www.bosgoed.nl
www.forinn.nl
www.intr.nl
www.unipro.be
www.unipro.nl
www.uzin-utz.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, gietvloer, naamswijziging, #unipro, #uzin, #bosgoed, #forinn, #unipro, #unipro, #uzinutz, #intr

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Jab Anstoetz verdeler Climatex
Stoffenleverancier Jab Anstoetz heeft Climatex als nieuwe merk aan zijn portfolio toegevoegd. Daarnaast omarmt het bedrijf de romantiek in een nieuwe collectie vol bloemmotieven.
lees verder
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
 
Decosit herleeft via Fedustria
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden