Cockaert Interior & Design breidt uit

Maandag 01 april 2019

Het Vlaamse Cockaert Interior & Design verbouwt dit jaar zijn tweede showroom. Naast deze uitbreiding wil het bedrijf ook nieuw personeel aannemen.
Cockaert Interior & Design breidt uit

Design meubelspecialist Cockaert heeft twee panden in het Belgische Meise, op steenworp afstand van elkaar. De ene showroom is herkenbaar door de volledig gele voorgevel. Hier toont het bedrijf op drie verdiepingen designmeubelen in het topsegment. Deze showroom is twee jaar geleden helemaal vernieuwd.

 

Dit jaar is de tweede showroom aan de beurt. Deze ligt tegenover Cockaert Interior en herbergt Cockaert Design en Cockaert Sleep-Sense. Bij Cockaert Design vinden de bezoekers Italiaanse meubelen en outdoor meubelen. Sleep-Sense is het slaapgedeelte van de showroom. Deze showroom wordt dit jaar verbouwd door De Voordenkers van Mathieu Gijbels. JOX architecten uit Kapelle-op-den-Bos zorgt voor het ontwerp.

 

'Om onze klanten nog meer van onze collecties te kunnen tonen, breiden we uit,' vertelt directeur Stefaan Cockaert. Hijzelf en zijn echtgenote Cindy namen de zaak in de jaren 90 van zijn ouders over.  'Aan beide zijden van de showroom gaan we in de diepte uitbreiden om onze outdoor meubelen nog beter te presenteren. Want ook deze collectie breidt uit. We willen onze klanten zoveel mogelijk kunnen tonen.' De werkzaamheden starten in april en moeten na de zomer afgerond zijn.

 

Na de verbouwing zoekt Cockaert nieuw personeel. 'Vandaag zijn we met een team van 28 mensen aan de slag, waarvan tien interieurarchitecten. Als de uitbreidingswerken zijn afgerond, willen we twee extra interieurarchitecten aanwerven.'Links

www.cockaert.be
www.gijbels.be
www.joxarchitecten.be

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, retail, winkel, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, #cockaert, #cockaertdesign

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
Nieuwe exposanten ETC
Tijdens de zomermaanden verandert er veel in het ETC Design Center Europe. Er wordt een nieuw restaurant gebouwd, maar er komt ook een flink aantal nieuwe exposanten van naam bij.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden