Cockaert Interior & Design breidt uit

Maandag 01 april 2019

Het Vlaamse Cockaert Interior & Design verbouwt dit jaar zijn tweede showroom. Naast deze uitbreiding wil het bedrijf ook nieuw personeel aannemen.
Cockaert Interior & Design breidt uit

Design meubelspecialist Cockaert heeft twee panden in het Belgische Meise, op steenworp afstand van elkaar. De ene showroom is herkenbaar door de volledig gele voorgevel. Hier toont het bedrijf op drie verdiepingen designmeubelen in het topsegment. Deze showroom is twee jaar geleden helemaal vernieuwd.

 

Dit jaar is de tweede showroom aan de beurt. Deze ligt tegenover Cockaert Interior en herbergt Cockaert Design en Cockaert Sleep-Sense. Bij Cockaert Design vinden de bezoekers Italiaanse meubelen en outdoor meubelen. Sleep-Sense is het slaapgedeelte van de showroom. Deze showroom wordt dit jaar verbouwd door De Voordenkers van Mathieu Gijbels. JOX architecten uit Kapelle-op-den-Bos zorgt voor het ontwerp.

 

'Om onze klanten nog meer van onze collecties te kunnen tonen, breiden we uit,' vertelt directeur Stefaan Cockaert. Hijzelf en zijn echtgenote Cindy namen de zaak in de jaren 90 van zijn ouders over.  'Aan beide zijden van de showroom gaan we in de diepte uitbreiden om onze outdoor meubelen nog beter te presenteren. Want ook deze collectie breidt uit. We willen onze klanten zoveel mogelijk kunnen tonen.' De werkzaamheden starten in april en moeten na de zomer afgerond zijn.

 

Na de verbouwing zoekt Cockaert nieuw personeel. 'Vandaag zijn we met een team van 28 mensen aan de slag, waarvan tien interieurarchitecten. Als de uitbreidingswerken zijn afgerond, willen we twee extra interieurarchitecten aanwerven.'Links

www.cockaert.be
www.gijbels.be
www.joxarchitecten.be

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, retail, winkel, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, #cockaert, #cockaertdesign

Gerelateerd nieuws
Veelzijdige Flint
De Venlose meubelfabrikant Leolux heeft begin dit jaar een nieuw zitmeubel ge´ntroduceerd, de veelzijdige Flint.
lees verder
 
Libeco nieuws op Proposte
lees verder
Brouwers bodems naar Dicobed
Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
lees verder
Re´ncarnatie Pantonova
Carin (foto links), dochter van ontwerper Verner Panton, en Joakim Lassen (foto rechts), de huidige directeur van en zoon van de oprichter van Montana, hebben een meubel uit 1971 opnieuw op de markt gebracht.
lees verder
Jori breidt aanbod uit
De Belgische meubelfabrikant Jori stelt dit voorjaar een viertal nieuwe producten voor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden