Massief Monde in ETC Design Center

Donderdag 28 maart 2019

Vorige maand was de introductie van een mooi nieuw meubellabel in het ETC Design Center Europe: Monde. Een hoogwaardige eigentijdse collectie meubelen van Van Lier Maatwerk.
Massief Monde in ETC Design Center
Massief Monde in ETC Design Center Massief Monde in ETC Design Center Massief Monde in ETC Design Center Massief Monde in ETC Design Center

Tijdens de Inspiratiedag en Design Experience afgelopen februari in het ETC Design Center te Culemborg is de nieuwe meubellijn Monde van interieurbouwer Van Lier Maatwerk uit Panningen voor het eerst gepresenteerd en nu zijn er goede foto's beschikbaar gekomen.

Het betreft een eigentijdse collectie maatwerkmeubelen in Frans eiken- en Amerikaans notenhout, gecombineerd met lakwerk en metalen details. Afgezien van de maat van de basiselementen, worden de meubelen van de collectie op maat geproduceerd.

De basis voor het ontwerp van de Monde collectie wordt gevormd door een kader van massief hout, uitgevoerd in dubbel verstek. Met deze complexe constructie wordt een illusie van een paneel met facet gecreëerd, die de dikte van het hout maskeert. Samen met de ranke onderstellen, poten en grepen zorgt dit voor een robuuste en toch elegante uitstraling van het meubel, zo omschrijft het bedrijf  de nieuwe collectie.

Een aantal meubelen van de Monde collectie is elke maandag van 10-17 uur te bezichtigen in stand 14a op het ETC Design Center aan de Randweg 20 in Culemborg.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.monde.nu
www.vanliergroep.nl
www.vanliermaatwerk.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, kast, tafel, sidetable, bureau, massief hout, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #monde, #etcdesigncenter, #vanliermaatwerk, #vanliergroep

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Klassiek opbergsysteem vernieuwd
In 1954 ontwierp meubel- en productontwerper Herbert Hirche een opbergsysteem met functionele eenvoud en nauwkeurig ontworpen details. Meubelfabrikant Richard Lampert brengt dit systeem onder de naam Hirche Shelf DHS10 opnieuw op de markt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden