Ruby Fires wordt Xaralyn

Donderdag 28 maart 2019

Rubyfires gaat met met dezelfde mensen in een nieuw bedrijf verder onder de naam Xaralyn, clean fire system.
Ruby Fires wordt Xaralyn

Foto: Xaralyn website

Ruby Fires wordt Xaralyn. Het bedrijf uit Broek op Langedijk levert het alternatief voor gashaarden in de vorm van bio ethanol-haarden: een oplossing om in elke ruimte een haard te plaatsen zonder de noodzaak van een rookkanaal.

 

In 1994 richtte Wilfred Kos Ruby Decor op en ontwikkelde een compleet assortiment wandhaarden en schouwen onder de merknaam Ruby Fires, met echt vuur. Om de techniek te verbeteren en veiliger te maken richt Wilfred Kos tevens het bedrijf Clean Fire System op voor het ontwikkelen van duurzame brandsystemen voor haarden zonder rookkanaal.

In 2005 krijgt Clean Fires System het wereldwijde patent op een bio ethanol brander met een keramische steen, de keramische brander. Een systeem dat volgens Kos gebruik maakt van een niet-fossiele brandstof en CO2 neutraal is en hiermee een schoon alternatief biedt voor houtkachels en gashaarden. Daarvoor vindt men het nodig een nieuwe start te maken met een nieuw bedrijf met de naam Xaralyn.

 Links

www.rubyfires.nl
www.xaralyn.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, open haard, kachel, gaskachel, open vuur, verwarming, sfeer, decoratie, warmte, wonen, vuur, bioethanol, bio-ethanol, haard, #rubyfires, #xaralyn

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
Nieuwe Next Level Evenementenhal
De uitbreiding van de tweede nieuwe beurshal van de Evenementenhal Gorinchem is bijna gereed. De naam van deze nieuwe beurshal is ‘Next Level’ en krijgt zijn eigen huisstijl en website.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden