Ruby Fires wordt Xaralyn

Donderdag 28 maart 2019

Rubyfires gaat met met dezelfde mensen in een nieuw bedrijf verder onder de naam Xaralyn, clean fire system.
Ruby Fires wordt Xaralyn

Foto: Xaralyn website

Ruby Fires wordt Xaralyn. Het bedrijf uit Broek op Langedijk levert het alternatief voor gashaarden in de vorm van bio ethanol-haarden: een oplossing om in elke ruimte een haard te plaatsen zonder de noodzaak van een rookkanaal.

 

In 1994 richtte Wilfred Kos Ruby Decor op en ontwikkelde een compleet assortiment wandhaarden en schouwen onder de merknaam Ruby Fires, met echt vuur. Om de techniek te verbeteren en veiliger te maken richt Wilfred Kos tevens het bedrijf Clean Fire System op voor het ontwikkelen van duurzame brandsystemen voor haarden zonder rookkanaal.

In 2005 krijgt Clean Fires System het wereldwijde patent op een bio ethanol brander met een keramische steen, de keramische brander. Een systeem dat volgens Kos gebruik maakt van een niet-fossiele brandstof en CO2 neutraal is en hiermee een schoon alternatief biedt voor houtkachels en gashaarden. Daarvoor vindt men het nodig een nieuwe start te maken met een nieuw bedrijf met de naam Xaralyn.

 Links

www.rubyfires.nl
www.xaralyn.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, open haard, kachel, gaskachel, open vuur, verwarming, sfeer, decoratie, warmte, wonen, vuur, bioethanol, bio-ethanol, haard, #rubyfires, #xaralyn

Gerelateerd nieuws
Trendz kondigt sprekers aan
Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
lees verder
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden