HMC'ers Nederlands beste meubelmakers

Dinsdag 26 maart 2019

Guus van Velthuijsen van HMC Amsterdam mag zich voor de tweede keer de beste meubelmaker van Nederland noemen. Van 20 t/m 22 maart won hij goud tijdens de jaarlijkse mbo-vakwedstrijden.
HMC'ers Nederlands beste meubelmakers

De finale van de wedstrijden, georganiseerd door WorldSkills Netherlands, ging tussen Guus van Velthuijsen (foto rechts) van HMC Amsterdam en Bauke-Jan Beverloo (foto links) van HMC Rotterdam. De laatste wist van Velthuijsen echter niet van zijn troon te stoten. Bauke-Jan deed als eerstejaars student voor het eerst mee aan de wedstrijd en was blij met zijn tweede plek.

 

Vorig jaar deed Van Velthuijsen voor het eerst mee aan de wedstrijd van WorldSkills. Als nieuwkomer wist hij toen ook de titel van beste meubelmaker in de wacht te slepen. Hij deed ook mee aan de EuroSkills in Boedapest, waar hij de zesde plaats bereikte. In augustus reist hij af naar Kazan (Rusland) voor de Worldskills. Wordt de Nederlander daar de beste meubelmaker van de wereld?

 

Het HMC deed ook mee aan de finale van de wedstrijd voor de beste verkoopspecialist en interieuradviseur. Amira Gajadhar werd bij de verkoopspecialist vierde. Bij de interieuradviseur werden HMC’ers Roos Vollebregt en Christy Dorn tweede en vijfde

 

Worldskills Netherlands brengt vakmanschap en beroepsonderwijs bij jongeren onder de aandacht. Ook verzorgt Worldskills Netherlands, ondersteund door het ministerie van OCW en partners uit het beroepsonderwijs en bedrijfsleven, de Nederlandse deelname aan Euroskills en Worldskills, respectievelijk het EK en WK voor beroepen.

 Links

www.skillsheroes.nl
www.worldskillsnetherlands.nl
www.hmcollege.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, opleiding, cursus, school, studie, praktijk, les, stage, wedstrijd, vak, ambacht, vakopleiding, stoffeerder, woning, woningstoffeerder, projectstoffeerder, woninginrichting, vloerlegger, vloer, gordijn, raambekleding, meubelmaken, meubelmaker, meubelstofferen, meubelstoffeerder, #verkoopspecialist, #interieuradviseur, #euroskills, #worldskills, #hmc, #hmcollege

Gerelateerd nieuws
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden