Van Kassel stopt voetenvegen

Dinsdag 26 maart 2019

Na 3 jaar dienstverband gaan Rinos en Paul van Kassel uit elkaar. In goede onderlinge overeenstemming, zo melden eigenaren Martin en Harm Mulder in een brief die niet door Paul is ondertekend.
Van Kassel stopt voetenvegen

Commercieel directeur Paul van Kassel (foto rechts, Linkedin) kwam drie jaar geleden naar Rinos over van Estillon, waar hij ruim tien jaar had gewerkt. Nu de samenwerking wordt beëindigd gaat hij zoeken naar een nieuwe baan en zal tot uiterlijk 30 september 2019 bij Rinos werkzaam blijven.

In de afgelopen jaren is getracht om Rinos verder te professionaliseren en om te vormen tot een marktgerichte organisatie. De marktomstandigheden zijn lastig en uitdagend geweest. Niettemin is er volgens de entreemattenfabriek vooruitgang geboekt en is er een nieuwe strategie gevormd, gericht op verdere groei van het familiebedrijf.

Rinos gaat op zoek naar een nieuwe algemeen directeur die dit uitgezette pad voorzet en tevens verantwoordelijk zal zijn voor commercie en marketing. Bij een eventueel eerder vertrek zal Martin Mulder (foto links, Linkedin) de verantwoordelijkheid voor commercie en marketing tijdelijk waarnemen.Links

www.estillon.nl
www.rinos.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, buitenmat, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, personalia, personeel, #estillon, #rinos

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder
Indoor en outdoor vermengen op Domotex
Het thema voor Domotex 2020 is Atmysphere. Dit woord staat voor alles wat zorgt dat vloeren bijdragen aan welzijn. De link met outdoor vloeren is hierbij snel gelegd.
lees verder
 
Ivo Schintz naar IVC
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden