Van Kassel stopt voetenvegen

Dinsdag 26 maart 2019

Na 3 jaar dienstverband gaan Rinos en Paul van Kassel uit elkaar. In goede onderlinge overeenstemming, zo melden eigenaren Martin en Harm Mulder in een brief die niet door Paul is ondertekend.
Van Kassel stopt voetenvegen

Commercieel directeur Paul van Kassel (foto rechts, Linkedin) kwam drie jaar geleden naar Rinos over van Estillon, waar hij ruim tien jaar had gewerkt. Nu de samenwerking wordt beëindigd gaat hij zoeken naar een nieuwe baan en zal tot uiterlijk 30 september 2019 bij Rinos werkzaam blijven.

In de afgelopen jaren is getracht om Rinos verder te professionaliseren en om te vormen tot een marktgerichte organisatie. De marktomstandigheden zijn lastig en uitdagend geweest. Niettemin is er volgens de entreemattenfabriek vooruitgang geboekt en is er een nieuwe strategie gevormd, gericht op verdere groei van het familiebedrijf.

Rinos gaat op zoek naar een nieuwe algemeen directeur die dit uitgezette pad voorzet en tevens verantwoordelijk zal zijn voor commercie en marketing. Bij een eventueel eerder vertrek zal Martin Mulder (foto links, Linkedin) de verantwoordelijkheid voor commercie en marketing tijdelijk waarnemen.Links

www.estillon.nl
www.rinos.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, buitenmat, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, personalia, personeel, #estillon, #rinos

Gerelateerd nieuws
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Nieuwe Pvc-vloeren bij PPC
De Plinten & Profielen Centrale (PPC) is distributeur in BelgiŽ en Nederland geworden van een serie Pvc-vloeren en toont dat op de lopende Incoda-beurs in Gorinchem.
lees verder
 
Interfloor noviteiten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden