Van Kassel stopt voetenvegen

Dinsdag 26 maart 2019

Na 3 jaar dienstverband gaan Rinos en Paul van Kassel uit elkaar. In goede onderlinge overeenstemming, zo melden eigenaren Martin en Harm Mulder in een brief die niet door Paul is ondertekend.
Van Kassel stopt voetenvegen

Commercieel directeur Paul van Kassel (foto rechts, Linkedin) kwam drie jaar geleden naar Rinos over van Estillon, waar hij ruim tien jaar had gewerkt. Nu de samenwerking wordt beëindigd gaat hij zoeken naar een nieuwe baan en zal tot uiterlijk 30 september 2019 bij Rinos werkzaam blijven.

In de afgelopen jaren is getracht om Rinos verder te professionaliseren en om te vormen tot een marktgerichte organisatie. De marktomstandigheden zijn lastig en uitdagend geweest. Niettemin is er volgens de entreemattenfabriek vooruitgang geboekt en is er een nieuwe strategie gevormd, gericht op verdere groei van het familiebedrijf.

Rinos gaat op zoek naar een nieuwe algemeen directeur die dit uitgezette pad voorzet en tevens verantwoordelijk zal zijn voor commercie en marketing. Bij een eventueel eerder vertrek zal Martin Mulder (foto links, Linkedin) de verantwoordelijkheid voor commercie en marketing tijdelijk waarnemen.Links

www.estillon.nl
www.rinos.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, vloer, entree, mat, entreesysteem, schoonloop, buitenmat, vloerbedekking, pvc, vinyl, parket, hout, laminaat, stoffering, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, reparatie, mortel, personalia, personeel, #estillon, #rinos

Gerelateerd nieuws
Mflor-pvc vloer trendy en onschadelijk
PVC vloeren zijn hip en trendy. Sommige geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn. Maar zijn ze ook onschadelijk?
lees verder
 
Interfloor in verwachting
lees verder
 
MoOD breidt uit
lees verder
Egaline voor zandcement en anhydriet
Forbo Eurocol introduceert een egaline voor zandcement Ún anhydriet: sneldrogend en krimparm 924 Europlan Hybrid.
lees verder
 
Rigid-Core vloeren bij Meister
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden