Somfy introduceert Huna

Dinsdag 26 maart 2019

Somfy lanceert Huna, een collectie gemotoriseerde rolgordijnen. Deze worden bediend met de smartphone en werken op batterijen. Dit geldt ook voor de draadloze wandschakelaar en optionele lichtsensor.
Somfy introduceert Huna
Somfy introduceert Huna Somfy introduceert Huna Somfy introduceert Huna

De Huna rolgordijnen zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren, afwerkingen en formaten. In totaal zijn er volgens Somfy 150 mogelijkheden. Zo kan de cassette in titanium, maar ook in stof uitgevoerd worden. Door een lichtsensor toe te voegen kunnen de rolgordijnen reageren op de hoeveelheid licht die binnenkomt.

 

De bijbehorende app voor de Huna-rolgordijnen biedt allerlei bedieningsmogelijkheden. Zo kunnen de rolgordijnen afzonderlijk, of als groep bediend worden. Daarnaast kan de klant zelf thuisscenario's en timerfuncties instellen en de positie van de rolgordijnen bepalen. Somfy belooft dat zowel de installatie als bediening niet moeilijk zijn. De app is in een paar stappen te downloaden en configureren en er is geen smart home hub nodig.

 

Zowel de lichtsensor als de draadloze wandschakelaar werken op basis van bluetooth 4.2 en hebben een bereik van 20 meter binnenshuis. De batterij van de wandschakelaar gaat twee jaar mee. De batterij van de rolgordijnen zelfs tot drie jaar, uitgaande van één op- en neerbeweging per dag. Somfy levert de gordijnen met minimale breedte van 87,4 cm, maximale breedte van 250 cm, minimale hoogte van 38 cm en maximale hoogte van 250 cm. De startprijs van de Huna-rolgordijnen is € 337. De lichtsensor kost € 65.Links

www.somfy.be
www.somfy.nl

Tags

Nieuws, Interieur, inrichting, wonen, project, gordijn, zonwering, rolluik, rolgordijn, raamdecoratie, verlichting, lamp, dimmen, aan-uit, schakelen, automatisering, domotica, smart home, draadloze domotica, #somfy, #huna

Gerelateerd nieuws
Roaring twenties van Alhambra
De Spaanse stoffenfabrikant Alhambra introduceert Gatsby, een stoffencollectie geÔnspireerd op de roaring twenties.
lees verder
 
Libeco nieuws op Proposte
lees verder
R+T reorganiseert
Het team van de triŽnnale vakbeurs R+T in Stuttgart heeft de afgelopen tijd enkele wijzigingen ondergaan.
lees verder
Naturel lente bij Lifestyle-interior
Headlam heeft haar gordijnstoffencollectie onder het label Lifestyle-interior uitgebreid met nieuwe naturel items.
lees verder
 
Strand West failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden