Trendz Najaar krijgt extra beurshal

Maandag 25 maart 2019

Trendz Najaar 2019 krijgt er een volwaardige beurshal bij. Evenementenhal Gorinchem start binnenkort namelijk met de verbouwing van de bovenverdieping. Vanaf augustus is er daardoor 2.000 extra vierkante meter beursvloer beschikbaar.
Trendz Najaar krijgt extra beurshal

Volgens Mascha de Bruin van de Evenementenhal Easyfairs wordt de tweede beurshal een hypermodern en ruim. Zo worden de laatste technische snufjes ingezet en verbinden twee nieuwe roltrappen de begane grond en de nieuwe hal met elkaar.

 

Met de vernieuwde bovenverdieping in het vooruitzicht krijgt Trendz de kans om zich verder te ontwikkelen. De eerste initiatieven die plaats krijgen op de bovenverdieping van Trendz Najaar 2019 zijn al bekend: een start-up plein, een vernieuwing in het aanbod van standhouders op het gebied van fashion, bijouterie & lederwaren en fairtrade, een extra tweede kennistheater en een uitgebreider aanbod voor de bloemist.

 

Naast allerlei ontwikkelingen voor de bovenverdieping is de organisatie van Trendz druk bezig met haar kennisprogramma. Dit werd dit voorjaar gelanceerd en krijgt een vervolg op Trendz Najaar. Binnenkort maakt de organisatie de eerste twee sprekers bekend. Trendz Najaar vindt plaats op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus 2019.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #kennisplein

Gerelateerd nieuws
 
Strand West failliet
lees verder
Outdoor noviteiten van Kettal
Kettal, de Spaanse fabrikant van outdoormeubelen, toonde zijn nieuwe collecties in Milaan.
lees verder
Dost van Puik door Koens
Een sneak preview van een nieuwe lid van de Dost collectie van Puik: een nieuwe bank!
lees verder
Starled van Deknudt Mirrors
Het tuinseizoen is weer begonnen. Deknudt Mirrors speelt hierop in door aandacht te vragen voor Starled, een spiegel die tegelijk een draagbare lamp is.
lees verder
Nieuw directieteam Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver heeft een nieuwe managing director: Pieter Hogenhout. Oprichters Richard Halberstadt en Arjen Lubbes treden terug uit de directie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden