Trendz Najaar krijgt extra beurshal

Maandag 25 maart 2019

Trendz Najaar 2019 krijgt er een volwaardige beurshal bij. Evenementenhal Gorinchem start binnenkort namelijk met de verbouwing van de bovenverdieping. Vanaf augustus is er daardoor 2.000 extra vierkante meter beursvloer beschikbaar.
Trendz Najaar krijgt extra beurshal

Volgens Mascha de Bruin van de Evenementenhal Easyfairs wordt de tweede beurshal een hypermodern en ruim. Zo worden de laatste technische snufjes ingezet en verbinden twee nieuwe roltrappen de begane grond en de nieuwe hal met elkaar.

 

Met de vernieuwde bovenverdieping in het vooruitzicht krijgt Trendz de kans om zich verder te ontwikkelen. De eerste initiatieven die plaats krijgen op de bovenverdieping van Trendz Najaar 2019 zijn al bekend: een start-up plein, een vernieuwing in het aanbod van standhouders op het gebied van fashion, bijouterie & lederwaren en fairtrade, een extra tweede kennistheater en een uitgebreider aanbod voor de bloemist.

 

Naast allerlei ontwikkelingen voor de bovenverdieping is de organisatie van Trendz druk bezig met haar kennisprogramma. Dit werd dit voorjaar gelanceerd en krijgt een vervolg op Trendz Najaar. Binnenkort maakt de organisatie de eerste twee sprekers bekend. Trendz Najaar vindt plaats op zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 augustus 2019.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.trendz-najaar.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #trendz, #trendzgorinchem, #trendznajaargorinchem, #kennisplein

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
DC Opalic van Halo Design
Het Deense verlichtingsmerk Halo Design zet de nieuwe collectie DC Opalic in de schijnwerpers.
lees verder
Senzadelli nieuws op DWI
Meubelfabrikant Senzadelli, bracht afgelopen Vakbeurs in DWI (De Woonindustrie) nieuws. Ook te zien aankomende maandag 7 oktober op de MarketdayXL.
lees verder
 
Linddna op Spotlight
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden