Behangfabriek P+S naar Marburg

Maandag 25 maart 2019

Marburger Tapetenfabrik J.B. Schaefer GmbH & Co. KG neemt de fabriek van het failliete P+S in Emmerke over.
Behangfabriek P+S naar Marburg

Uit het faillissement van de behangfabrikant Pickhardt + Siebert (P + S) neemt behang en wandbekledingsfabriek Marburg (foto; website) uit Kirchhain per 1 april 2019 de fabriek in Emmerke, Nedersaksen, over. De hallen moeten worden gehuurd en de inventaris moet nog verkocht worden, zo meldt BTH.

Pickhardt + Siebert, opgericht in 1879, had in september 2018 een faillissement in eigen beheer aangevraagd. In 2016 werd productie al geheel gedaan in de fabriek in Emmerke en werd de fabriek in Gummersbach in 2017 in delen verkocht.
Links

www.marburg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, bekleding, behang, wandbekleding, muurbekleding, afwerking, industrie, producent, stofferen, stoffering, failliet, bankroet, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, kopen, acquisitie, koop, #marburg, #psinternational

Gerelateerd nieuws
Horrentraining bij Headlam
Het is weer horrentijd! Veel consumenten zijn nu op zoek naar een manier om pollen en insecten buiten te houden. Headlam helpt zijn dealers met de verkoop door het geven van speciale horrentrainingen.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder
Insqin-technologie voor textiel
Op Techtextil toont Covestro de nieuwe Insqin®-technologie. Een veelzijdige textielcoating op waterbasis, zonder oplosmiddelen.
lees verder
Van Beekum naar Hillfloor
Robert van Beekum verkast van stoffenleverancier Artex uit Aarle Rixtel naar Hillfloor in Genemuiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden