Rise & Shine bij Headlam

Maandag 25 maart 2019

De lente is begonnen en dus is er extra aandacht voor zonwering. Zo ook voor Rise & Shine, de binnenzonweringscollectie die Headlam onder haar label Lifestyle-interior voert.
Rise & Shine bij Headlam
Rise & Shine bij Headlam Rise & Shine bij Headlam Rise & Shine bij Headlam

De Rise & Shine-binnenzonweringslijn heeft een eigen uitstraling qua sfeer, luxe en gebruikscomfort en biedt kwalitatief goede en betaalbare producten, aldus Headlam. De collectie bestaat uit horizontale houten en houtlook jaloezieën (foto 1), plissés & duettes, duoshades en uni of gedessineerde rolgordijnen, al dan niet verduisterend. Alle producten worden in Nederland geproduceerd, voldoen dus aan Nederlandse kwaliteitsnormen (Child Safety) en kunnen snel geleverd worden.

De rolgordijnen en duo-shades zijn ook verkrijgbaar met crystal glitter cassette, XL Volant en kettingen en onderlat in verschillende kleuren (foto 2). De houten jaloezieën zijn leverbaar tot 345 cm breed en hebben lamellen van 35 mm, de houtlook (foto 3) in 38-50-63 mm . Bij plissés en aluminium jaloezieën is tevens het Smart Fix systeem mogelijk.

Smart Privacy heet de afwerking van de houtlook jaloezieën waarbij de koorden aan de buitenzijde van de lamellen bevestigd zijn en niet door de lamellen heen lopen, waardoor deze beter afsluitbaar zijn. De pvc-lamellen zijn ook geschikt voor badkamer en keuken in een mooie witte of ivoorkleurige lamel met houtstructuur.

De stijlvolle collectieboeken voor raamdecoratie (foto 4) zijn voorzien van veel sfeerfoto's.Links

www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitaal, hospitality, vloer, vloerbedekking, pvc, lvt, vinyl, laminaat, tapijt, tegel, tapijttegel, stroken, plank, parket, steen, keramisch, keramiek, tegel, egalisatie, verwarming, vloerverwarming, ondervloer, lijm, vakkleding, ondertapijt, egaline, onderhoud, reiniging, plinten, profielen, gordijn, stof, raambekleding, raamdecoratie, rolgordijn, plissé, verkoop, confectie, textiel, bekleding, stofferen, stoffering, woningstofferen, woninginrichting, woninginrichter, Headlam, Lifestyle Interior, Lifestyle-interior, Lifestyleinterior, groothandel, grossier, #lifestyleinterior,#headlam, #riseshine

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variëren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday én de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Omzet juli woninginrichting top!
De Nederlandse detailhandel heeft in juli 2019 3,4% meer omzet geboekt dan in juli 2018. En weer was de interieurbranche koploper.
lees verder
 
Drievoudig collectienieuws van Artex
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden