Lammerts van Bueren opent Hästens Store

Zondag 24 maart 2019

Lammerts van Bueren opent een Hästens Store. Hiermee versterkt de Edense beddenwinkel de band met de Zweedse beddenfabrikant.
Lammerts van Bueren opent Hästens Store

Lammerts van Bueren bestaat al 25 jaar en was in 1997 één van de eerste Nederlandse winkels die koos voor het shop-in-shop-concept van Hästens. Lammerts van Bueren was volgens de beddenfabrikant altijd al een voorloper, bijvoorbeeld door de aandacht voor sfeer in de winkel.

 

Anno 2019 is de winkelier de eerste Hästens Store in Nederland die het nieuwe concept van de beddenfabrikant doorvoert. Op hetzelfde adres als de bestaande winkel is een Hästens Store gecreëerd met een eigen entree. Clement Lammerts van Bueren: 'We creëren een omgeving waarin onze klanten hun bedden optimaal kunnen uitproberen, samenstellen en stylen. We hebben de complete collectie handgemaakte Hästens-bedden beschikbaar, inclusief accessoires en linnengoed.'

 

Een van de bedden is de Maranga Limited Edition, een speciale editie van de Maranga (foto). Met dit bed viert de Hästens haar 167-jarige geschiedenis. Volgens de Zweede beddenfabrikant is dit bed nog beter afgestemd op de wensen van de klant, maar welke dat zijn wordt niet duidelijk. Het bed is uitgevoerd in een taupe ruit met een aluminium plaatje en hoekbescherming. Hästens Maranga Limited Edition + BJ Topdekmatras 180 x 200 kost € 8.490. De speciale editie is verkrijgbaar tot 30 april 2019.Links

www.hastens.com
www.lammertsvanbueren.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, retail, winkel, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, #hastens, #lammertsvanbueren, #beddenhuislammertsvanbueren

Gerelateerd nieuws
Intirio en Trendz Belgium stoppen
Easyfairs heeft begin deze week besloten om zowel Intirio als Trendz Belgium uit hun beursagenda te halen. Een lange traditie verdwijnt.
lees verder
 
MMB 2019 ook voor contract
lees verder
Dochter Beter Bed voor 5 miljoen verkocht
Beter Bed heeft zijn dochterbedrijf Matratzen Concord voor € vijf miljoen verkocht. Dat bedrag kan nog oplopen bij gunstige resultaten voor Matratzen Concord.
lees verder
 
Alice van de Witte Lietaer
lees verder
MBB 2019: faciliteren en inspireren
Meubelbeurs Brussel nadert. In een tijd waarin beursbezoek afneemt heeft het volgens de organisatie zeker zin om de beurs van 3 - 6 november te bezoeken. Om veel relevant nieuws op één plek te zien, voor het direct menselijk contact en een jaarlijkse ontmoeting.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden