Lammerts van Bueren opent Hästens Store

Zondag 24 maart 2019

Lammerts van Bueren opent een Hästens Store. Hiermee versterkt de Edense beddenwinkel de band met de Zweedse beddenfabrikant.
Lammerts van Bueren opent Hästens Store

Lammerts van Bueren bestaat al 25 jaar en was in 1997 één van de eerste Nederlandse winkels die koos voor het shop-in-shop-concept van Hästens. Lammerts van Bueren was volgens de beddenfabrikant altijd al een voorloper, bijvoorbeeld door de aandacht voor sfeer in de winkel.

 

Anno 2019 is de winkelier de eerste Hästens Store in Nederland die het nieuwe concept van de beddenfabrikant doorvoert. Op hetzelfde adres als de bestaande winkel is een Hästens Store gecreëerd met een eigen entree. Clement Lammerts van Bueren: 'We creëren een omgeving waarin onze klanten hun bedden optimaal kunnen uitproberen, samenstellen en stylen. We hebben de complete collectie handgemaakte Hästens-bedden beschikbaar, inclusief accessoires en linnengoed.'

 

Een van de bedden is de Maranga Limited Edition, een speciale editie van de Maranga (foto). Met dit bed viert de Hästens haar 167-jarige geschiedenis. Volgens de Zweede beddenfabrikant is dit bed nog beter afgestemd op de wensen van de klant, maar welke dat zijn wordt niet duidelijk. Het bed is uitgevoerd in een taupe ruit met een aluminium plaatje en hoekbescherming. Hästens Maranga Limited Edition + BJ Topdekmatras 180 x 200 kost € 8.490. De speciale editie is verkrijgbaar tot 30 april 2019.Links

www.hastens.com
www.lammertsvanbueren.com

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, retail, winkel, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, #hastens, #lammertsvanbueren, #beddenhuislammertsvanbueren

Gerelateerd nieuws
 
Hondenboxspring Swiss Sense
lees verder
Bedrijvige Marketday XL in DWI
Maandag 3 juni is er in DWI weer een Marketday XL, dit betekent dat alle showrooms open zijn. Er is echter ook een Sample Sale op de afdeling Accessoires en BNS Crisp organiseert lezingen over Salone del Mobile en Maison et Objet.
lees verder
Matrassen voor minima door Matt Sleeps
Het online matrassenmerk Matt Sleeps, dat sinds 2016 actief is op de Nederlandse markt, heeft een nieuwe bestemming voor geretourneerde matrassen. 400 stuks worden via kringlooporganisatie RataPlan gratis uitgedeeld aan minima.
lees verder
Atsma opent nieuwe Fidder Hästens Store
Het gaat ineens hard met de opening van nieuwe Hästens slaapwinkels. Namens Fidder Slapen uit Woerden opende auteur Barry Atsma een nieuwe 'store' in Rotterdam.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden