Gelaagde salontafel Stitch voor Odesi

Vrijdag 22 maart 2019

Het designmerk Odesi heeft er een nieuwe salontafel bij. Stitch werd ontworpen door Utrechtse ontwerper Marc Th. van der Voorn en heeft een speels uiterlijk.
Gelaagde salontafel Stitch voor Odesi
Gelaagde salontafel Stitch voor Odesi Gelaagde salontafel Stitch voor Odesi Gelaagde salontafel Stitch voor Odesi

Stitch is ontstaan uit de samenwerking tussen een Nederlands bedrijf en een Nederlandse designer. Het stempel Dutch Design is dus zeker verdiend. Marc Th. van der Voorn over het ontwerp: 'De verrassing zit hem in het luchtige onderstel dat speels over en onder het blad loopt. De asymmetrie nodigt uit om een deel 'vrij' te houden. Op deze manier is er altijd plek voor een kopje, telefoon of tijdschrift.'

 

Elke tafel is leverbaar in drie uitvoeringen, wat veel combinaties mogelijk maakt: rond of recht, hoog of laag, en verschillende bladen. De marmer tray versterkt volgens Van der Voorn de gelaagdheid, 'en is een mooie maar ook functionele accessoire.' Stitch wordt gemaakt van staal, hout (essen) Fenix en marmer. De prijs begint bij € 550 (marmer tray € 195).

 

Odesi introduceerde Stitch eind 2018, samen met een aantal andere nieuwe modellen. Het van oorsprong Haagse bedrijf bestond toen tien jaar. In die tijd is Odesi uitgegroeid van platform voor designers tot Nederlands designlabel. Odesi werkt samen met designers als Remy Meijers, Kees Marcelis, Basten Leijh, Bas Vellekoop e.a.

Eerst lag de focus op online verkoop, maar nu richt het bedrijf zich steeds meer op de B2B markt. In de toekomst wil Odesi als groothandel fungeren en zullen de producten van de firma alleen nog via woonwinkels, interieurarchitecten en projectmarkt verkocht worden. De producten van Odesi zijn inmiddels al te koop bij diverse woonwinkels.Links

www.odesi.nl
www.marcvandervoorn.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, tafel, salontafel, Dutch Design, B2B, #odesi, #stitch, #marcvandervoorn, #remymeijers, #keesmarcelis, #bastenleijh, #basvellekoop

Gerelateerd nieuws
Das Haus 2020 haalt buitenleven binnen
Het jonge Spaanse ontwerpteam Mut is in 2020 verantwoordelijk voor de negende editie van Das Haus, dat op Imm Cologne te zien is.
lees verder
Piure neemt Bub over
De Duitse meubelfabrikant Piure uit München heeft collega Leo Bub Möbelwerke uit Poppenhausen overgenomen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Klassiek opbergsysteem vernieuwd
In 1954 ontwierp meubel- en productontwerper Herbert Hirche een opbergsysteem met functionele eenvoud en nauwkeurig ontworpen details. Meubelfabrikant Richard Lampert brengt dit systeem onder de naam Hirche Shelf DHS10 opnieuw op de markt.
lees verder
Drie restaurants ingericht door Estida
Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden