Massief Monde in ETC Design Center

Donderdag 28 maart 2019

Vorige maand was de introductie van een mooi nieuw meubellabel in het ETC Design Center Europe: Monde. Een hoogwaardige eigentijdse collectie meubelen van Van Lier Maatwerk.
Massief Monde in ETC Design Center
Massief Monde in ETC Design Center Massief Monde in ETC Design Center Massief Monde in ETC Design Center Massief Monde in ETC Design Center

Tijdens de Inspiratiedag en Design Experience afgelopen februari in het ETC Design Center te Culemborg is de nieuwe meubellijn Monde van interieurbouwer Van Lier Maatwerk uit Panningen voor het eerst gepresenteerd en nu zijn er goede foto's beschikbaar gekomen.

Het betreft een eigentijdse collectie maatwerkmeubelen in Frans eiken- en Amerikaans notenhout, gecombineerd met lakwerk en metalen details. Afgezien van de maat van de basiselementen, worden de meubelen van de collectie op maat geproduceerd.

De basis voor het ontwerp van de Monde collectie wordt gevormd door een kader van massief hout, uitgevoerd in dubbel verstek. Met deze complexe constructie wordt een illusie van een paneel met facet gecreëerd, die de dikte van het hout maskeert. Samen met de ranke onderstellen, poten en grepen zorgt dit voor een robuuste en toch elegante uitstraling van het meubel, zo omschrijft het bedrijf  de nieuwe collectie.

Een aantal meubelen van de Monde collectie is elke maandag van 10-17 uur te bezichtigen in stand 14a op het ETC Design Center aan de Randweg 20 in Culemborg.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.monde.nu
www.vanliergroep.nl
www.vanliermaatwerk.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, kast, tafel, sidetable, bureau, massief hout, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #monde, #etcdesigncenter, #vanliermaatwerk, #vanliergroep

Gerelateerd nieuws
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder
 
Kettler weer in problemen
lees verder
 
Leolux presenteert Bondi
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden