Tony Mertens legt boeken neer

Donderdag 28 maart 2019

De woningtextielketen Tony Mertens is maandag 25 maart failliet verklaard door de ondernemingsrechtbank in Mechelen.
Tony Mertens legt boeken neer

Vorige week publiceerden we reeds dat de verf- en interieurketen op de rand van bankroet stond. Maandag is het doek voor Tony Mertens inderdaad gevallen.

Het bedrijf had nog drie winkels, in Borsbeek, Schoten en Wilrijk en flinke schulden. Een reorganisatieplan werd eind vorige week nog als niet levensvatbaar genoeg beoordeeld. Daarop werden de boeken neergelegd en heeft de ondernemingsrechtbank maandag het faillissement uitgesproken.

Het personeel, circa 25 werknemers, is direct ontslagen. De curator schat de kans op een overname niet hoog in en heeft reeds een veilingbedrijf gevraagd om de inventaris ten behoeve van een uitverkoop op te maken, zo meldt de Gazet van Antwerpen.
Links

www.tonymertens.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, atelier, gordijnatelier, gordijnenatelier, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #tonymertens, #decolor

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Verlichting en panelen van grachtplastic
Plastic Whale by Vepa introduceerde een nieuwe lampenserie en akoestisch wandpaneel op Design District. Beide zijn gemaakt van plastic uit Amsterdamse grachten.
lees verder
 
Design Tales naar Vyva Fabrics
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden