Tony Mertens legt boeken neer

Donderdag 28 maart 2019

De woningtextielketen Tony Mertens is maandag 25 maart failliet verklaard door de ondernemingsrechtbank in Mechelen.
Tony Mertens legt boeken neer

Vorige week publiceerden we reeds dat de verf- en interieurketen op de rand van bankroet stond. Maandag is het doek voor Tony Mertens inderdaad gevallen.

Het bedrijf had nog drie winkels, in Borsbeek, Schoten en Wilrijk en flinke schulden. Een reorganisatieplan werd eind vorige week nog als niet levensvatbaar genoeg beoordeeld. Daarop werden de boeken neergelegd en heeft de ondernemingsrechtbank maandag het faillissement uitgesproken.

Het personeel, circa 25 werknemers, is direct ontslagen. De curator schat de kans op een overname niet hoog in en heeft reeds een veilingbedrijf gevraagd om de inventaris ten behoeve van een uitverkoop op te maken, zo meldt de Gazet van Antwerpen.
Links

www.tonymertens.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, atelier, gordijnatelier, gordijnenatelier, failliet, bankroet, sanering, herstructurering, faling, boeken neerleggen, insolventie, doorstart, overname, #tonymertens, #decolor

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday ťn de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder
Nieuwe Pvc-vloeren bij PPC
De Plinten & Profielen Centrale (PPC) is distributeur in BelgiŽ en Nederland geworden van een serie Pvc-vloeren en toont dat op de lopende Incoda-beurs in Gorinchem.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden