Pfleiderer versterkt het bestuur

Vrijdag 29 maart 2019

Pfleiderer versterkt zijn raad van bestuur. Hiermee wil het Duitse bedrijf de versnelde groei en de implementatie van de bedrijfsdoelstelling voor 2021 ondersteunen.
Pfleiderer versterkt het bestuur

Dr. Frank Herrmann (foto rechts) treedt vanaf 1 mei 2019 toe tot Pfleiderer als chief operating officer (coo). Om persoonlijke redenen besloot de huidige coo Dirk Hardow het bedrijf te verlaten om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

 

Stefan Zinn (foto links), die sinds het begin van het jaar chief commercial officer (cco) was voor Pfleiderer, is vanaf 1 mei lid van de directie.

 

Herrmann heeft een industriële achtergrond. Tot voor kort was hij coo voor Ursa Insulation in Madrid, een Europees bedrijf op het gebied van isolatiediensten. Stefan Zinn bekleedt sinds 2013 managementposities in de Pfleiderer Group. Vanaf 2017 was hij verantwoordelijk voor exportverkopen in het Core West-segment en vanaf 2018 voor de algemene verkoop in Core West. In januari van dit jaar werd Zinn gepromoveerd tot coo. Hij is met name verantwoordelijk voor de verkoop in Core West, exportverkoop en marketing.

 

Pfleiderer is fabrikant van onder andere plaatmaterialen, deuren en laminaatvloeren en voert merken als Duropal en Thermopal.

 Links

www.pfleiderer.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, plaatmateriaal, deuren, vloeren, laminaat, hpl, mdf, spaanplaat, decoratie, personalia, #pfleiderer

Gerelateerd nieuws
Projectversie Coretec
US Floors heeft een projectversie van haar vloer Coretec uitgebracht: sterker, stabieler en dunner.
lees verder
Wood Works op Domotex
De speciale Wood Works tentoonstelling op Domotex 2020 nodigt bezoekers uit om de eigenschappen van hout te ervaren en leren kennen.
lees verder
Woonretail september weer top
De Nederlandse detailhandel heeft in september 2019 4,6% meer omzet geboekt dan in dezelfde maand vorig jaar. En wie was wederom koploper: de interieurbranche!
lees verder
Vitra ook leasen via Flinders
Na Designlinq gaat ook Flinders Vitra-meubilair leasen. Flinders verwacht het zakelijk lease-aanbod in samenwerking met fabrikanten verder uit te breiden in de nabije toekomst.
lees verder
Kinnevik stapt uit Westwing
Kinnevik, de grootste aandeelhouder in Westwing, heeft al zijn aandelen verkocht. Rocket Internet is nu weer de grootste aandeelhouder
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden