Pfleiderer versterkt het bestuur

Vrijdag 29 maart 2019

Pfleiderer versterkt zijn raad van bestuur. Hiermee wil het Duitse bedrijf de versnelde groei en de implementatie van de bedrijfsdoelstelling voor 2021 ondersteunen.
Pfleiderer versterkt het bestuur

Dr. Frank Herrmann (foto rechts) treedt vanaf 1 mei 2019 toe tot Pfleiderer als chief operating officer (coo). Om persoonlijke redenen besloot de huidige coo Dirk Hardow het bedrijf te verlaten om nieuwe uitdagingen aan te pakken.

 

Stefan Zinn (foto links), die sinds het begin van het jaar chief commercial officer (cco) was voor Pfleiderer, is vanaf 1 mei lid van de directie.

 

Herrmann heeft een industriële achtergrond. Tot voor kort was hij coo voor Ursa Insulation in Madrid, een Europees bedrijf op het gebied van isolatiediensten. Stefan Zinn bekleedt sinds 2013 managementposities in de Pfleiderer Group. Vanaf 2017 was hij verantwoordelijk voor exportverkopen in het Core West-segment en vanaf 2018 voor de algemene verkoop in Core West. In januari van dit jaar werd Zinn gepromoveerd tot coo. Hij is met name verantwoordelijk voor de verkoop in Core West, exportverkoop en marketing.

 

Pfleiderer is fabrikant van onder andere plaatmaterialen, deuren en laminaatvloeren en voert merken als Duropal en Thermopal.

 Links

www.pfleiderer.com/nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, plaatmateriaal, deuren, vloeren, laminaat, hpl, mdf, spaanplaat, decoratie, personalia, #pfleiderer

Gerelateerd nieuws
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder
Zwaartafelen bij Max Verstappen
Tijdens de Jumbo Racedagen op Circuit Zandvoort dit weekend kreeg Max Verstappen een zeer bijzonder kunstwerk uitgereikt: een handgemaakte tafel van Zwaartafelen.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden