Uitbreiding &Trendz

Donderdag 23 juni 2016

De aankomende editie van het detailhandelevenement &Trendz in de Evenementenhal Gorinchem breidt uit met onder meer 1.000m2 extra beursvloer.
Uitbreiding &Trendz
Uitbreiding &Trendz Uitbreiding &Trendz Uitbreiding &Trendz

Zoals waarschijnlijk bekend is &Trendz in januari 2016 ontstaan uit een fusie van drie detailhandelbeurzen: TrendZ, @HomeEvents en SOCdays. Tijdens de eerste editie in Gorinchem afgelopen kwamen bijna 10.000 belangstellenden op het driedaagse evenement af, aldus de organisatie.

Naast de naamswijziging is ook het concept op de schop gegaan. Anita Vogelzang van de Evenementenhal, die de beurs samen met Jurgen Pietersen van Dutch Trade Event organiseert, meldde enige tijd terug al dat de vakbeurs niet alleen 1.000m2 meer oppervlakte heeft gekregen, maar ook een facelift heeft ondergaan en veel meer divers is geworden: van living, garden & outdoor, glas, porselein, office, wenskaarten, bloemisterijartikelen tot design, gift, beauty, fashion en stationery.

Op &Trendz komt een activiteitenplein met verschillende workshops en lezingen als ook trendpresentaties van stylisten.

De najaarseditie in Gorinchem vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus en op 25, 26 en 27 september voor de zestiende keer plaats in Hardenberg. De voorjaarseditie in Gorinchem staat gepland op 15, 16 en 17 januari 2017.

Kortgeleden lanceerde de Evenementenhal ook een speciale app met ‘datingfunctionaliteit’ voor zowel beursbezoekers als -exposanten. “Zie het als een zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Zo is contact snel gemaakt”, zegt Dennis Wijnands, Manager Marketing & Communicatie namens Evenementenhal.

De app biedt verder actuele en relevante beursinformatie, zoals openingstijden, het kennisprogramma, de deelnemerslijst, het dagmenu en de plattegrond. In het Nederlands, Engels en Duits.  

- Bezoekersvideo app (YouTube 1:42 minuut)
- Exposantenvideo app (YouTube 1:45 minuut)

 Links

www.andtrendz.nl
www.dutchtradeevents.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gedekte tafel, gift, accessoire, geschenk, stationery, schrijfwaar, schrijfwaren, cadeau, kado, outdoor, buiten tuin, kerstpakket, relatiegeschenk, valentijnsdag, pasen, feest, vaderdag, moederdag, beurs, evenement, show, tentoonstelling, event, vakbeurs, evenement, bloem, België, Nederland, Benelux, gift, woondecoratie, accessoire, Brabanthallen, Evenementenhal, Gorkum, Gorinchem, socdays, @HomeEvent, Trendz, at home event, soc, s.o.c., Dutch Trade Event, DTE, jurgen pietersen, stationery, office, convenience, stationery office & convenience days

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
Trendz kondigt sprekers aan
Na een succesvolle introductie tijdens de voorjaarseditie introduceert Easyfairs opnieuw workshops en presentaties tijdens Trendz Najaar 2019. De eerste sprekers zijn nu bekend.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
 
Licht en natuur bij Kundalini
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden