Uitbreiding &Trendz

Donderdag 23 juni 2016

De aankomende editie van het detailhandelevenement &Trendz in de Evenementenhal Gorinchem breidt uit met onder meer 1.000m2 extra beursvloer.
Uitbreiding &Trendz
Uitbreiding &Trendz Uitbreiding &Trendz Uitbreiding &Trendz

Zoals waarschijnlijk bekend is &Trendz in januari 2016 ontstaan uit een fusie van drie detailhandelbeurzen: TrendZ, @HomeEvents en SOCdays. Tijdens de eerste editie in Gorinchem afgelopen kwamen bijna 10.000 belangstellenden op het driedaagse evenement af, aldus de organisatie.

Naast de naamswijziging is ook het concept op de schop gegaan. Anita Vogelzang van de Evenementenhal, die de beurs samen met Jurgen Pietersen van Dutch Trade Event organiseert, meldde enige tijd terug al dat de vakbeurs niet alleen 1.000m2 meer oppervlakte heeft gekregen, maar ook een facelift heeft ondergaan en veel meer divers is geworden: van living, garden & outdoor, glas, porselein, office, wenskaarten, bloemisterijartikelen tot design, gift, beauty, fashion en stationery.

Op &Trendz komt een activiteitenplein met verschillende workshops en lezingen als ook trendpresentaties van stylisten.

De najaarseditie in Gorinchem vindt plaats op 21, 22 en 23 augustus en op 25, 26 en 27 september voor de zestiende keer plaats in Hardenberg. De voorjaarseditie in Gorinchem staat gepland op 15, 16 en 17 januari 2017.

Kortgeleden lanceerde de Evenementenhal ook een speciale app met ‘datingfunctionaliteit’ voor zowel beursbezoekers als -exposanten. “Zie het als een zakelijke Tinder. De bezoeker van de beurs geeft aan interesse te hebben in een exposant. De exposant krijgt hier een melding van. Zo is contact snel gemaakt”, zegt Dennis Wijnands, Manager Marketing & Communicatie namens Evenementenhal.

De app biedt verder actuele en relevante beursinformatie, zoals openingstijden, het kennisprogramma, de deelnemerslijst, het dagmenu en de plattegrond. In het Nederlands, Engels en Duits.  

- Bezoekersvideo app (YouTube 1:42 minuut)
- Exposantenvideo app (YouTube 1:45 minuut)

 Links

www.andtrendz.nl
www.dutchtradeevents.nl

Tags

Nieuws, wonen, woon, woning interieur, inrichting, interieurartikel, kleinmeubel, kleinmeubilair, woonaccessoire, decoratie, decoratie-artikel, gedekte tafel, gift, accessoire, geschenk, stationery, schrijfwaar, schrijfwaren, cadeau, kado, outdoor, buiten tuin, kerstpakket, relatiegeschenk, valentijnsdag, pasen, feest, vaderdag, moederdag, beurs, evenement, show, tentoonstelling, event, vakbeurs, evenement, bloem, België, Nederland, Benelux, gift, woondecoratie, accessoire, Brabanthallen, Evenementenhal, Gorkum, Gorinchem, socdays, @HomeEvent, Trendz, at home event, soc, s.o.c., Dutch Trade Event, DTE, jurgen pietersen, stationery, office, convenience, stationery office & convenience days

Gerelateerd nieuws
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder
Trendz Najaar: beleving centraal
Trendz biedt dit najaar meer dan de gelegenheid om inkopen te doen doen. Dankzij de nieuwe Next Level is er van 25-27 augustus meer ruimte voor ontmoeting en inspiratie.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden